نیاز همیشگی بیماران تالاسمی به تزریق خون

نیاز همیشگی بیماران تالاسمی به تزریق خون به گزارش بیمارستان دی رئیس انجمن پشتیبانی از بیمارن تالاسمی با اشاره به اینكه در زمینه تامین خون مشكلی برای بیماران تالاسمی وجود ندارد، از مردم خواست تا در سفرهای نوروزی هم از یاد بیماران و اهدای خون غافل نشوند تا در تعطیلات عید هم مشكلی برای تامین خون بیماران وجود نداشته باشد.

محمدرضا مشهدی در گفتگو با ایسنا، با بیان اولویت قرار دادن داروهای خوراكی نسبت به تزریقی برای بیمارن تالاسمی اظهار داشت: تابحال هم وزارت بهداشت و مسئولین نظام سلامت تلاش بر این داشتند تا داروهای خوراكی جایگزین داروهای تزریقی شود، اما به تلاش بیشتری در این زمینه نیاز است تا علاوه بر دسترسی راحت تر بیمار، بتوانیم شاهد رقابت شركت های ایرانی با سایر كشورها باشیم.
مشهدی در ادامه اضافه كرد: هرچند در بعضی از داروهای خوراكی وجود عوارضی مانند مشكلات گوارشی دیده می شود، اما همچنان تلاش بر جایگزین كردن این داروها به جای داروهای تزریقی است تا از مشكلات ناشی از تزریق جلوگیری شود و همگام با سایر كشورهای خارجی در این زمینه قدم برداریم.
وی درباره تامین نیازهای دارویی این بیماران اضافه كرد: با عنایت به افزایش قیمت داروهای تزریقی خارجی، برخی بیماران توانایی خرید آنرا نداشته و متاسفانه داروی تولید داخل باكیفیت هم به علت مشكلات بدهی بیمه ها و داروخانه ها به شركت های پخش، امكان دارد درتمام نقاط كشور در دسترس بیماران قرار نداشته باشد.

1397/12/28
تگهای خبر: اهدای خون , بهداشت , بیمه , دارو