در اولین روز سال نو؛

وزیر بهداشت از مركز هدایت عملیات اورژانس بازدید كرد

وزیر بهداشت از مركز هدایت عملیات اورژانس بازدید كرد بیمارستان دی: وزیر بهداشت، در نخستین روز سال نو، از مركز هدایت عملیات بحران وزارت بهداشت، بازدید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید نمكی بامداد پنج شنبه با حضور در مركز هدایت عملیات بحران وزارت بهداشت، از نزدیك در جریان مدیریت بحران حوادث قرار گرفت.وزیر بهداشت در حاشیه این بازدید، اظهار داشت: امروز از مركز جامع اورژانس كشور بازدید كردیم، بوسیله این مركز، از اتفاقات و مأموریت های اورژانس در سراسر كشور به صورت آنلاین، با خبر می شویم، در این بازدید باز با برخی از دانشگاه های علوم پزشكی كشور ارتباط برقرار كردیم.وی اشاره كرد: از صبوری خانواده های همكاران عزیز در طول ایام تعطیلات تقدیر و تشكر می كنم و برای آنها سالی خوش، سرشار از تندرستی و كامیابی آرزو دارم.نمكی اشاره كرد: به هموطنان عزیز سفارش می كنم كه مسائل ایمنی را خصوصاً در جاده ها و در روزهای بهار رعایت نمایند، امسال نزولات جوّی در فصل بهار بیشتر از گذشته است كه می تواند به تهدید یا عامل خطر تبدیل گردد.وزیر بهداشت ضمن تاكید بر لزوم توجه به سبك تغذیه در سفر های نوروزی، اشاره كرد: همكارانم در حوزه بهداشت محیط در چارچوب ۳۰۰۰ تیم بازرسی، بر نحوه عرضه و بهداشت و سلامت مواد غذایی اقامتگاه ها، رستوران ها و اماكن حساس، نظارت دارند. امیدواریم این تعطیلات با كمترین سانحه و عارضه برای مردم به اختتام رسد.

1398/01/03
تگهای خبر: امداد , بهداشت , پزشك , پزشكی