مدیر فوریت های پزشكی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی؛

هیچ بیمارستانی تعطیل نیست، نمایش خدمات دندانپزشكی

هیچ بیمارستانی تعطیل نیست، نمایش خدمات دندانپزشكی بیمارستان دی: مدیر حوادث و فوریت های پزشكی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، از فعالیت تمامی مراكز درمانی این دانشگاه در تعطیلات نوروزی آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، امیر هاشمی، اظهار داشت: تمامی مراكز درمانی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در تعطیلات نوروز فعال می باشند و هیچ بیمارستانی تعطیل نیست. هاشمی با اشاره به دستور العمل ابلاغ گردیده از طرف ستاد سلامت نوروزی وزارت بهداشت، اضافه كرد: طرح تحول سلامت نوروزی كه از ۲۵ اسفند ۹۷ شروع شده است، تا ۱۷ فروردین ۹۸ ادامه خواهد داشت. وی اشاره كرد: بیمارستان های دانشگاه همچون روزهای عادی، در تعطیلات نوروز باز به خدمت نمایش می كنند. هاشمی اضافه كرد: تمام بخش های ویژه اورژانس، مراكز دیالیز و بخش های بستری بیمارستان های دانشگاه در تعطیلات نوروز فعال است، امكان دارد تعداد كمی از تخت های بیمارستان كاهش داشته باشد كه آن هم مربوط به تخت هایی است كه بیمار ندارند. مدیر حوادث و فوریت های پزشكی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی افزود: تمام متخصصان و پزشكان آنكال بیمارستان های دانشگاه در تعطیلات در بیمارستان ها حضور دارند. تمامی اتاق های عمل دایر است هاشمی اضافه كرد: همین طور اتاق های عمل دایر است و طبق دستورالعمل رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی پزشكان آنكال تا ساعت ۱۱ بامداد ویزیت تمام بیماران را انجام می دهند. وی تصریح كرد: یعنی هیچ بیماری به سبب نبود متخصص به جای دیگری ارجاع داده نمی گردد مگر موارد خاصی كه با مدیریت بیمارستان خدمت رسانی به بیمار انجام می شود. دبیر ستاد سلامت نوروزی دانشگاه با اشاره به اینكه كلینیك های ویژه و درمانگاه های دانشگاه باز در ایام عادی و بین تعطیلات دایر است، اظهار داشت: اتاق های عمل، مراكز نمایش خدمات پاراكلینیك آزمایشگاه، رادیولوژی و داروخانه ها همه فعال می باشند و هیچ گونه كاهش تختی هم وجود ندارد مگر در تخت های عادی كه مدیریت آن باز بر عهده بیمارستان است. مدیر حوادث و فوریت های پزشكی دانشگاه با تاكید بر اهمیت اطلاع رسانی خدمات دانشگاه در روزهای نوروز برای ارتقای رضایت مردم تصریح كرد: خوشبختانه در حوزه درمان توانستیم به گونه ای مدیریت نماییم كه خدمت رسانی مانند ایام غیر تعطیل صورت گیرد. كدهای ۷۲۴ و ۲۴۷ در نوروز باز حیات می بخشند هاشمی با اشاره به طرح ۷۲۴ برای رسیدگی فوری به بیمارانی كه گرفتار سكته حاد مغزی شده اند، اظهار داشت: طبق این طرح اگر مریضی كه گرفتار سكته مغزی شده بلافاصله و در دو ساعت اول به بیمارستان شهدا، لقمان و امام حسین فرستاده شود، بوسیله تزریق داروهای ضد لخته از خطر نجات پیدا می كند. وی افزود: طبق آمار گرفته شده با انجام این اقدام میزان ناتوانی ای كه پس از سكته مغزی به وجود می آید، حدود ۷۵ تا ۹۰ درصد كاسته می شود. دبیر ستاد سلامت نوروزی دانشگاه همین طور با اشاره به طرح ۲۴۷ برای رسیدگی فوری به بیمارانی كه گرفتار سكته حاد قلبی شده اند، اظهار داشت: رسیدگی به این بیماران در چارچوب طرح ۲۴۷ به صورت شبانه روزی در نوروز در دو بیمارستان دانشگاه همچون امام حسین، مدرس و هم چنین بیمارستان های غیر داشگاهی شهید لواسانی، بقیه الله و جماران انجام می شود. ارائه خدمات دندانپزشكی در روزهای نوروز او همینطور در ادامه به خدمات دندانپزشكی دانشگاه در تعطیلات نوروز اشاره نمود و اظهار داشت: درمانگاه دندانپزشكی بهفر امسال به صورت شبانه روزی دایر است. هاشمی به نمایش خدمات نوروزی در چارچوب ایستگاه های نوروزی اشاره نمود و اظهار داشت: چهار ایستگاه سلامتی در ورودی شهرهای ورامین، امین آباد فیروزكوه، آبعلی دماوند و پاكدشت دایر كرده ایم كه در این ایستگاه ها توسط نیروهای ۱۱۵ خدمات سرپایی نمایش خواهد شد. دبیر ستاد سلامت نوروزی دانشگاه درباره دیگر خدماتی كه در این ایستگاه ها نمایش می شود، توضیح داد: مسافرانی كه از این نواحی عبور می كنند، اگر سوال پزشكی داشته باشند و یا اینكه آدرس بیمارستان و یا داروخانه های شبانه روزی را بخواهند، می توانند از این ایستگاه ها اطلاعات كسب كنند. وی تصریح كرد: در حوزه بهداشت باز مراكز شبانه روزی فعال می باشند و لازم است دست اندركاران روابط عمومی دانشگاه اخبار مراكز فعال را به صورت روزانه به ستاد ارسال نمایند. بازدیدهای نوروزی از مراكز درمانی و بهداشتی هاشمی با اشاره به انجام حدود ۸۰ بازدید در روزهای نوروز از مراكز درمانی، ۱۳۰ بازدید از مراكز رفاهی و تهیه و طبخ مواد غذایی و بازدید از داروخانه های شبانه روزی برای نظارت بر تعرفه قیمت ها و وجود دارو، بر لزوم اطلاع رسانی این اخبار توسط رابطان روابط عمومی دانشگاه تاكید نمود. وی با اشاره به نقش مهم روابط عمومی ها در معرفی خدمات سازمان، از رابطان روابط عمومی در واحدهای تابعه دانشگاه خواهان تعامل و ارتباط با ستاد سلامت نوروزی در مركز مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی شد.

1398/01/06
تگهای خبر: امداد , بهداشت , بیمارستان , بیماری