معدوم سازی 594 هزار كیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی و معرفی 5640 متخلف به مراجع قضایی بیمارستان دی: مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: تعداد بازرسی بهداشت محیطی از مراكز تهیه و توزیع مواد غذایی از آغاز برنامه بهداشت محیط در سلامت نوروزی تا روز پنجم فروردین در سراسر كشور به 323 هزارو 864 مورد رسیده است.

حمید انصاری در گفت و گو با ایسنا در این باره اظهاركرد: طی این مدت بازرسی بهداشت محیطی از اماكن عمومی و مراكز و مدارس اسكان مسافران نوروزی 94051 مورد، بازرسی بهداشت محیطی از مراكز، اماكن و رستوران های بین راهی 15032 مورد و كل بازرسی های بهدشت محیطی 432947 مورد بوده است.
وی افزود: كل مراكز و اماكن متخلف بهداشتی معرفی شده به مراجع قضایی 5640 مورد بوده كه از این تعداد 478 مورد مربوط به مراكز و رستوران های بین راهی است.
مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت كل مراكز و اماكن متخلف بهداشتی پلمب شده را 1569 مورد اعلام نمود كه 269 مورد آن مربوط به رستوران های بین راهی بوده است. همین طور مقدار مواد غذایی غیر بهداشتی معدوم شده در این مدت 594642 كیلوگرم است.
وی اظهار داشت: در این مدت تعداد موارد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی 264737 مورد بوده است و از آغاز برنامه سلامت نوروزی تابحال تعداد كلرسنجی آب 271391 مورد انجام شده است.
انصاری درانتها اظهاركرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ وزارت بهداشت به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارش های مردمی درباره تخلفات بهداشتی در سراسر كشور است.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، برنامه بهداشت محیط در سلامت نوروزی از ۲۰ اسفندماه سال قبل آغاز است و تا اختتام تعطیلات نوروز ۹۸ ادامه دارد.

1398/01/07
تگهای خبر: بهداشت , سلامت , وزارت بهداشت