كد ۷۲۴ در روزهای نوروز در بیمارستان امام حسین (ع) فعال است

كد ۷۲۴ در روزهای نوروز در بیمارستان امام حسین (ع) فعال است بیمارستان دی: از ۲۹ اسفند تا كنون ۴ بیمار در چارچوب كد ۷۲۴ به بیمارستان امام حسین (ع) ارجاع شدند كه با حضور به موقع پزشكان متخصص و فوق تخصص روند درمان بیماران در كوتاه ترین زمان ممكن انجام شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، از ۲۹ اسفند تا كنون ۴ بیمار در چارچوب كد ۷۲۴ به بیمارستان امام حسین (ع) ارجاع شدند كه با حضور به موقع پزشكان متخصص و فوق تخصص روند درمان بیماران در كوتاه ترین زمان ممكن انجام شد.
در دومین روز فروردین ۹۸ آقای ۵۵ ساله با فلج نیمه راست بدن و عدم توانایی صحبت كردن از دو ساعت قبل توسط اورژانس ۱۱۵ بعنوان كد ۷۲۴ به اتاق CPR بخش اورژانس بیمارستان امام حسین (ع) منتقل و بلافاصله توسط سرویس طب اورژانس ویزیت و اقدامات اولیه انجام و سی تی اسكن مغز انجام شد.
در بررسی های تكمیلی توسط سرویس نورولوژی بیمار كاندید ترومبوكتومی شده كه با حضور دكتر آقامیری فلوشیپ اینترونشن و استروك در اتاق Cath lab آنژیوگرافی شد و در آنژیوگرافی مشخص شد شریان كاروتید و Middle cerebral (MCA) چپ به طور حاد مسدود بوده كه ترومبكتومی كاروتید و MCA انجام و بیمار به ICU انتقال یافت. هم اكنون وضعیت بیمار پایدار می باشد و قدرت اندام ها در حال برگشت است.

1398/01/11
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , درمان , متخصص