معاون بهداشت و درمان سپاه:

۱۵ هزار خدمت پزشكی به سیل زدگان پلدختر عرضه شد

۱۵ هزار خدمت پزشكی به سیل زدگان پلدختر عرضه شد به گزارش بیمارستان دی معاون بهداشت و درمان سپاه پاسداران اظهار داشت: با استقرار بیمارستان صحرایی سپاه در پلدختر، ۱۵ هزار خدمت پزشكی به سیل زدگان این شهر عرضه شد.

سردار دكتر احمد عبدالهی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینكه سپاه بعد از وقوع سیل در گلستان، ‬اقدام به برگزاری بیمارستان های صحرایی در این شهرستان كرد و در كنار سایر مجموعه های دولتی و ملی مثل دانشگاه های علوم پزشكی و هلال احمر خدمات بهداشتی و درمانی عرضه داد، تصریح كرد: در لرستان هم در پلدختر یك بیمارستان صحرایی كامل و جامع مستقر كردیم.
وی با اشاره به اینكه ۱۵ هزار خدمت پزشكی در این بیمارستان صحرایی عرضه شده است، خاطرنشان كرد: تجهیزاتی همچون اتاق عمل، آزمایشگاه، ام آر آی، سی تی اسكن و… در این بیمارستان صحرایی وجود دارد و عرضه خدمت می شود.
معاون بهداشت و درمان سپاه پاسداران با تاكید بر اینكه ۲۰ همكار فوق تخصص در بیمارستان داریم از جراح عمومی تا اطفال، زنان و متخصص اضافه كرد: تمام خدمات سپاه هم مجانی است؛ خوشبختانه با همدلی و هماهنگی همه مجموعه ها اقدامات بهداشتی و درمانی به پیش می رود، ‬تعامل سازنده ای با دانشگاه علوم پزشكی لرستان برقرار شده است و دست به دست هم داده ایم تا آلام مردم را كاهش دهیم.
سردار عبدالهی با اشاره به اینكه در معمولان هم تیم جراحی سیار مستقر است، افزود: راه دسترسی ۳۰ روستای معمولان برقرار شده و تیم های ما به این روستاها می روند و ‬اقدام به رسیدگی های بهداشتی و درمانی می كنند.

1398/01/20
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , پزشكی