زن آمریكایی ۹۹ سال با اندام جابه جا زندگی كرد

زن آمریكایی ۹۹ سال با اندام جابه جا زندگی كرد به گزارش بیمارستان دی دانشجویان رشته پزشكی در دانشگاه پورتلند به هنگام كالبدشكافیِ یك زن ۹۹ ساله متوجه شدند كه در پدیده ای بسیار نادر اعضای داخلی بدن وی در سر جای خود قرار ندارند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، معده و طحال این به جای سمت چپ در سمت راست بدن قرار داشتند، رگ های قلب پس و پیش بودند و كبد كه معمولا به سمت راست متمایل است برعكس در سمت چپ بود. دستگاه گوارش او هم به حالت برعكس در شكمش قرار گرفته بود.
این بیماری مادرزادی كه هنوز دلیل آن كشف نشده با عنوان «اندام داخلی معكوس» شناخته می شود و از هر ۲۲ هزار كودك به هنگام تولد فقط یكی به آن مبتلا است و این در حالیست كه ۸۷ تا ۹۵ درصد اطفال متولد شده با این اختلال هیچ گاه به سن ۵ سالگی نمی رسند.

پزشكان می گویند آن چه سبب شده تا این زن عمری طولانی كند عدم ابتلای او به بیماری های قلبی بوده است. امری كه در بین مبتلایان به این بیماری مادرزادی یك استثناست.
اما اینكه چطور جسد "رزماری بنتلی" سر از اتاق تشریح درآورده است به وصیت شخصی او قبل از مرگش بازمی گردد.
وی همچون شوهرش وصیت كرده بود كه جسدش وقف پیشرفت علم و تحقیقات كالبدشكافی دانشجویان رشته پزشكی شود.
به گزارش یورونیوز، پرفسور "كامرون واكر"، استاد آناتومی دانشكده پزشكی دانشگاه اورگان كه در سر صحنه تشریح حاضر بوده است اظهار داشت: هیچ كدام از ما چنین لحظه ای را از یاد نخواهیم برد.

1398/01/21
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , دستگاه