سرطان پانكراس چه علائمی دارد؟

سرطان پانكراس چه علائمی دارد؟ بیمارستان دی: سرطان پانكراس همچون بیماری هایی است كه تشخیص آن در مراحل اولیه بیماری بسیار نادر است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، بااینكه علت دقیق سرطان پانكراس معین نمی باشد، فاكتورهای متعددی وجود دارد كه خطر مبتلاشدن به آن را بیشتر می كند. دیابت، استعمال سیگار، چاقی، افزایش سن، سابقه خانوادگی و التهاب مزمن پانكراس همچون عوامل موثر هستند.
طبق اعلام انجمن سرطان آمریكا، سرطان پانكراس بطور معمول در مراحل اولیه با هیچ گونه علائمی همراه نیست، بنا بر این تشخیص آن خیلی مشكل است. همین طور زمانی بیماری تشخیص داده می شود كه توده های سرطانی دیگر اندام های بدن را درگیر كرده است.
همچون علائم این سرطان می توان به یرقان، درد در ناحیه شكم و كمر، كاهش وزن، از دست دادن اشتها، حالت تهوع، استفراغ، لختگی خون و دیابت اشاره نمود.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از فاكس نیوز، در درمان سرطان پانكراس علاوه بر شیمی درمانی و پرتو درمانی، گزینه های درمانی دیگری همچون جراحی مطرح است.

1398/01/23
تگهای خبر: التهاب , بیماری , جراحی , درمان