رئیس سازمان غذا و دارو عنوان كرد؛

تامین اقلام دارویی مورد نیاز كشور در ۶ ماهه اول سال

تامین اقلام دارویی مورد نیاز كشور در ۶ ماهه اول سال به گزارش بیمارستان دی رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: دپوی داروهای مورد نیاز كشور تا ۶ ماه آینده صورت گرفته و جای نگرانی نیست.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مهدی پیرصالحی، در ادامه سفر به مناطق سیل زده برای ارزیابی از شرایط تأمین اقلام مورد نیاز دارویی، تجهیزات پزشكی، غذایی و بهداشتی، از كمپ سیل زدگان اهواز بازدید نمود. وی با اشاره به اینكه تمامی شركت های تولید و توزیع دارو، تجهیزات، مواد غذایی و آرایشی بهداشتی در كمك رسانی و تأمین اقلام مورد نیاز استان های سیل زده همكاری مطلوبی داشتند، اظهار داشت: خوشبختانه تمامی ارگان ها و نهادها ازجمله هلال احمر، بسیج، سپاه، ارتش و … تلاش كردند تا مشكلات مناطق سیل زده را به حداقل برسانند. معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینكه بعضی از اقدامات در حوزه سازمان غذا و دارو و حتی وزارت بهداشت نیست، اما اگر به آنها رسیدگی نشود تبعاتی دارد كه متوجه وزارت بهداشت می شود، اظهار داشت: یكی از این موارد تأمین شیشه شیر است چنانچه باآنكه شیر خشك موردنیاز تأمین شد اما در كنار آن نیاز به شیشه شیر هم وجود داشت، به رغم اینكه تأمین آن در حوزه مسئولیت وزارت بهداشت نیست، اما معاونت بهداشتی برای تأمین آن اقدام نمود و سازمان غذا و دارو هم ۱۵۰۰ عدد شیشه شیر و ۵۰ هزار سر شیشه را تأمین كرد. وی با اشاره به آماده باش تمامی شركت های تولید و توزیع دارو، تجهیزات پزشكی، لوازم آرایشی و بهداشتی، محصولات سلولزی، اضافه كرد: تمامی شركت ها را به خط كرده ایم و بخش خصوصی و دولتی اقلام موردنیاز داروخانه ها را تأمین می كنند تا خدمات بهتری در این مناطق عرضه شود. پیرصالحی بابیان اینكه از لحاظ تأمین دارو و تجهیزات در مناطق سیل زده هیچ نگرانی وجود ندارد، اظهار داشت: دپوی مورد نیاز دارویی كل كشور تا ۶ ماه آینده صورت گرفته و جای نگرانی نیست، اقدامات لازم برای تأمین داروی ۶ ماهه دوم سال هم در حال انجام می باشد.

1398/01/25
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , خدمات