رئیس سازمان نظام پزشكی مطرح كرد؛

مشكل مبادلات ارزی و تبادل مالی در خدمات پزشكی

مشكل مبادلات ارزی و تبادل مالی در خدمات پزشكی به گزارش بیمارستان دی رئیس كل سازمان نظام پزشكی ایران، با اشاره به آثار تحریم ها در حوزه سلامت، اظهار داشت: در مبادلات ارزی و تبادل مالی، گرفتار مشكلات بسیاری هستیم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا ظفرقندی، در سی و پنجمین كنگره انجمن رادیولوژی ایران در مركز همایش های برج میلاد تهران، با اشاره به اینكه انجمن رادیولوژی بعنوان یكی از منسجم ترین و بهترین انجمن هایی است كه به وظایف خود عمل می كند، تصریح كرد: كنگره رادیولوژی یكی از كنگره های شاخص و آبرومند كشور است.وی با اشاره به اینكه این الگوها باید برای همه رشته ها و انجمن ها انتقال یابد اضافه كرد: رشته رادیولوژی جهش وار در حركت بوده و شاهد پیشرفت های بسیاری در این حوزه هستیم.رئیس كل سازمان نظام پزشكی افزود: در گذشته رادیولوژی، رشته ای صرفاً تشخیصی بود ولی امروزه علاوه بر عرصه تشخیص، به انواع روش های درمانی نظیر بیماری های عروقی، سرطان ها و…، ورود كرده و موفق است.وی با اشاره به مشكلات حوزه اقتصاد سلامت و تعرفه ها اظهار داشت: امیدواریم كه این مشكلات از حركت رو به رشد این رشته جلوگیری نكرده و رشته رادیولوژی را با محدودیت مواجه نسازد.ظفرقندی، نسبت به بروز مشكلات در حوزه تجهیزات پزشكی و رادیولوژی ابراز نگرانی كرد و اضافه كرد: امیدواریم با مدیریت صحیح و واقعی شدن تعرفه ها و حمایت دولت از این مشكلات عبور نماییم.وی در ادامه با اشاره به اینكه در هیج جنگی مقوله های پزشكی، دارویی و درمانی شامل تحریم نمی گردد، خاطرنشان كرد: امروزه تحریم های غیرانسانی و یكجانبه از جانب آمریكا به كشور تحمیل شده و به رغم اینكه به ظاهر در زمینه دارو و تجهیزات پزشكی تحریم نیستیم ولی به علت مشكلات مبادلات ارزی و تبادل مالی در این حوزه هم تحریم اعمال می شود و گرفتار مشكلات بسیاری هستیم كه امكان دارد در آینده خدمات پزشكی را گرفتار صدمه نماید كه البته امیدواریم با همت جامعه پزشكی بتوانیم از این مرحله سخت عبور نمائیم.رئیس كل سازمان نظام پزشكی با تاكید به اینكه جامعه پزشكی در همه عرصه ها از دوران جنگ تحمیلی تا سیل های اخیر در كنار مردم بوده و با وظایف خود آشناست، خاطرنشان كرد: حوزه های تجهیزات پزشكی و دارو نیازمند حمایت است و باید تلاش شود تا شاهد كاهش كیفیت خدمات درمانی نباشیم.

1398/02/05
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , خدمات