محققان پی بردند؛

روغن نعناع به تسكین مشكل بلع كمك می نماید

روغن نعناع به تسكین مشكل بلع كمك می نماید بیمارستان دی: نتایج مطالعه جدید نشان داده است روغن نعناع می تواند به درمان بیمارانی كه مشكل بلع، بدون داشتن درد قلبی در ناحیه قفسه سینه، دارند كمك نماید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، روغن نعناع یك عنصر اثبات شده در درمان سندروم روده تحریك پذیر است. محققان در این مطالعه به بررسی تأثیر آن بر بیماران گرفتار مشكل در بلعیدن غذا پرداختند. از بین ۳۸ بیمار ثبت نام كرده در مطالعه پایلوت، ۶۳ درصدشان بهبود در علایم شأن را گزارش كردند. «دونالد كستل»، پژوهشگر ارشد مطالعه، در این باره می گوید: «یافته های ما نشان داده است نعناع با آرام سازی ماهیچه قسمت تحتانی مری از این علایم پیشگیری می كند.» روغن نعناع به خاطر خواص آرام سازی ماهیچه ها، دارای تأثیرات درمانی در بعضی انواع اختلالات است. اما فقط در دو مطالعه به بررسی نقش آن در دستگاه گوارش فوقانی پرداخته شده است. یافته ها نشان داد بیمارانی كه پیش از غذاخوردن، قرص روغن نعناع دریافت نمودند، بلع بهتری در زمان غذاخوردن داشتند. در مورد بیمارانی كه گرفتار اختلالات انقباضی در مری بودند، مشكلات بلع ۸۳ درصد بهتر شده بود.

1398/02/11
تگهای خبر: ثبت نام , درمان , دستگاه