وزیر بهداشت در جمع خبرنگاران:

ادعای آمریكا در خصوص هدف نبودن تحریم دارو دروغی بزرگ است

ادعای آمریكا در خصوص هدف نبودن تحریم دارو دروغی بزرگ است بیمارستان دی: وزیر بهداشت با تاكید بر اینكه ادعای امریكایی ها در خصوص هدف تحریم نبودن دارو و تجهیزات پزشكی، یك دروغ بزرگ و آشكار است، اظهار داشت: در تامین داروهای اساسی، مشكلی در كشور وجود ندارد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید نمكی شامگاه شنبه در حاشیه بازدید از كلینیك ویژه شفیعیه زنجان، در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینكه دولت تدبیر و امید تا به امروز اقدامات بهادار ای را در حوزه سلامت انجام داده است، اضافه كرد: بدون شك، یكی از اقدامات ثمین دولت دوازدهم در حوزه بهداشت و درمان، طرح تحول سلامت است كه از این طرح باید بعنوان یكی از طرح های موفق دولت یاد كرد، طرحی كه هنوز هم با قدرت تداوم دارد. وی با اشاره به اهدافی كه از اجرای طرح تحول سلامت دنبال می شود، اشاره كرد: اهداف زیادی به واسطه اجرای طرح تحول سلامت دنبال می شود كه یكی از مهم ترین این اهداف، كاهش هزینه های پرداخت از جیب بیمار است. علاوه بر این مواردی چون بسته پشتیبانی از ماندگاری طبیب، پشتیبانی از بیماری های خاص و باز بیماران صعب العلاج در زمینه تشخیص و دارو را باز باید به این اهداف اضافه كرد. نمكی با تاكید بر اینكه یكی از رویكردهای اصلی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، تقویت پرونده الكترونیك سلامت در بهار امسال است، افزود: متأسفانه یكی از دغدغه های امروز جامعه ما در حوزه درمان، آگاهی نداشتن ۵۰ درصد از افرادی كه گرفتار بیماری فشارخون هستند، است كه در همین راستا طرح ارزشمندی به نام بسیج همگانی آگاهی مردم از فشار خون از ۲۷ اردیبهشت ماه امسال آغاز خواهد شد. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در ادامه با اشاره به اینكه در برهه كنونی كه شاهد مشكلات عدیده اقتصادی هستیم، تلاش داریم به شكلی عمل نماییم كه شرایط برای بالا رفتن كیفیت مدیریت فراهم گردد، اظهار نمود: با عنایت به شرایط اقتصادی پیش رو، جهت بالا بردن كیفیت مدیریت، بنا نداریم كه از منابع جدیدی در این راستا استفاده نمائیم، بلكه می خواهیم كیفیت خدمات را افزایش داده و خدمات پیشگیری بر درمان را باز در چارچوب بودجه مصوب وزارت بهداشت اولویت بندی نماییم. نمكی همین طور به برگزاری پنجمین جشنواره بین المللی عكس سلامت روان در زنجان اشاره نمود و با اشاره به اینكه نباید وزارت بهداشت را تنها متولی سلامت روان قلمداد كرد، اظهار داشت: به جهت اینكه بتوان در حوزه سلامت روان گام های ارزشمندی برداشت، باید رسانه ملی، هنرمندان، مدیران و … باز وارد عمل شده و امید و نشاط را به جامعه تزریق كنند كه یكی از این موارد می تواند اجرای پروژه شهر سالم با همكاری شهرداری باشد.

نمكی با تاكید بر اینكه ادعای امریكایی ها در خصوص هدف تحریم نبودن دارو و تجهیزات پزشكی، یك دروغ بزرگ و آشكار است، اظهار داشت: هم اكنون برای نقل و انتقال پول در همه امور همچون دارو مشكلاتی وجود دارد. وی با اشاره به اینكه خوشبختانه با وجود اعمال تحریم ها، به لحاظ داروهای اساسی، مشكلی در كشور وجود ندارد، تصریح كرد: اینكه می گوئیم مشكلی در این زمینه نداریم، به این معنا نیست كه تحریم ها در حوزه دارو اعمال نمی گردد، بلكه چاره هایی را پیدا كرده ایم تا مشكلاتی كه در زمینه نقل و انتقالات مالی دارو وجود دارد را رفع نماییم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی همین طور از اضافه شدن ۴۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان حمل و نقل اورژانس كشور آگاهی داد و اشاره كرد: علاوه بر این، اضافه شدن ۲۰۰۰ تخت بیمارستانی و باز چند پایگاه اورژانس هوایی تا اختتام امسال، در اولویت برنامه های این وزارتخانه قرار دارد كه هدف اصلی از این اقدامات باز توزیع عادلانه خدمات درمانی در كشور است. پنجمین جشنواره بین المللی عكس سلامت روان عصر شنبه با حضور دكتر سعید نمكی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در زنجان راه اندازی شد. در این دوره از جشنواره، سه هزار و ۱۲۴ عكاس از ۷۸ كشور با ۱۸ هزار و ۳۵۸ تصاویر خودرا ارسال كردند كه در مقایسه با دوره قبلی رشد ۱۷ درصدی به لحاظ تعداد عكاس شركت كننده و رشد ۱۵ درصدی در تعداد عكس ها دارد. پنجمین جشنواره بین المللی عكس سلامت روان با هدف افزایش سطح سواد سلامت روانی، اجتماعی جمعیت عمومی، افزایش فاكتورهای سلامت روان، افزایش سطح سواد سلامت روان در مخاطبین خاص و حساس كردن آنان به سوژه سلامت روان و استفاده از فرصت ها، كاهش انگ و تبعیض در جامعه نسبت به اختلالات روان پزشكی برگزارشده است.

1398/02/16
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , بیماری