وزیر بهداشت:

جلوی واردات ۱۰۰ قلم دارو و تجهیزات را گرفته ایم

جلوی واردات ۱۰۰ قلم دارو و تجهیزات را گرفته ایم به گزارش بیمارستان دی وزیر بهداشت اظهار داشت: جلوی واردات نزدیك به ۱۰۰ قلم دارو و تجهیزات كه مشابه آنها در داخل تولید می شود را گرفته ایم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید نمكی بعدازظهر سه شنبه در جریان بازدید از یك شركت دارویی در شهرك صنعتی سپهر نظرآباد، در جمع خبرنگاران بابیان این مطلب كه امروز از چند واكسن و ضد سم كه تولید داخل است رونمایی گردید، اظهار نمود: یكی از آرزوهای دیرینه ما تولید واكسن و فرآورده های بیولوژیك در بخش خصوصی و دانش بنیان است.
وی با اشاره به اینكه به دنبال این بودیم كه تولید واكسن، فرآورده های بیولوژیك و ضد سم را در مؤسسه رازی و پاستور تقویت نماییم، اضافه كرد: به رغم اینكه دوستان در این مؤسسات كارهای خوبی انجام دادند ولی ورود بخش خصوصی به تولید فرآورده هایی همچون واكسن دامی و انسانی از اتفاقات خوب است.
وزیر بهداشت بابیان اینكه تولید داخلی این داروها در صرفه جویی ارزی بسیار مؤثر است، افزود: در سازمان غذا و دارو كارشناسان دانشمندی حضور دارند.
نمكی با تاكید بر اینكه در مقطعی از زمان گزارشات و شكایاتی از جانب برخی تولیدكنندگان از سازمان غذا و دارو مطرح بود، افزود: بیشتر شكایات مطروحه مربوط به طولانی بودن فرایند صدور برخی از پروانه ها و گذاشتن فیلترهایی بود كه تولیدكنندگان داخلی را ناراحت می كرد.
وی بابیان اینكه واردات دارو بیش از اندازه انتظارات است و تولیدكنندگان داخل مغموم می شوند، اظهار داشت: این رویه ها را اصلاح می نماییم.
وزیر بهداشت با اشاره به اینكه اگر مشابه داروی خارجی در داخل تولید شود وارداتش را قطع می نماییم، عنوان كرد: استاندارهای موردنیاز برای رعایت سلامت شهروندان در تولیدات داخلی را تقویت می نماییم.
نمكی اظهار داشت: اگر محصول تولید داخلی كیفیت مورد انتظار را نداشته باشد شدیداً برخورد خواهیم كرد.
وی با اشاره به اینكه این اتفاقات در سازمان غذا و دارو تسریع می شود، افزود: موقعیت مناسب تری نسبت به قبل داریم.
وزیر بهداشت بابیان اینكه بیشتر از ۵۰ درصد راه را رفته ایم، عنوان كرد: جلوی واردات نزدیك به ۱۰۰ قلم دارو و تجهیزات كه مشابه آنها در داخل تولید می شود را گرفته ایم.

1398/02/20
تگهای خبر: بهداشت , دارو , سازمان غذا و دارو , سلامت