تاثیر یك افزودنی غذایی پرمصرف بر سلامت روده

تاثیر یك افزودنی غذایی پرمصرف بر سلامت روده بیمارستان دی: متخصصان استرالیایی در بررسی های اخیر دریافتند كه نوعی افزودنی غذایی موسوم به E171 بر میكروبیوم روده اثر می گذارد.


به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، گروهی از متخصصان سلامت در دانشگاه سیدنی به شواهد جدیدی دست پیدا كردند كه نشان داده است نانوذرات موجود در خیلی از مواد غذایی اثرات نامطلوب و قابل توجهی بر سلامت بدن دارند.
در این مطالعه تاثیر افزودنی غذایی E171 (دی اكسید تیتانیوم) كه به مقدار زیاد در مواد غذایی و برخی داروها بعنوان عامل سفید كننده استفاده می شود، مورد بررسی قرار گرفت. این افزودنی در بیشتر از 900 محصول غذایی از قبیل آدامس و سس مایونز وجود دارد و روزانه مقدار قابل توجهی از آن وارد بدن می شود.
مطالعه انجام شده روی موش های آزمایشگاهی نشان داده است كه مصرف مواد غذایی حاوی افزودنی E171 بر میكروبیوم روده اثر می گذارد و می تواند در افزایش ریسك مبتلاشدن به بیماری هایی از قبیل بیماری های التهابی روده و سرطان روده نقش داشته باشد.
محققان استرالیایی اظهار داشتند: هدف از انجام این تحقیق این است كه استفاده از نانوذرات در استرالیا و دیگر كشورهای جهان برمبنای استانداردها و قوانین جدید باشد. درحالیكه نانوذرات در داروها، مواد غذایی و پوشاك كاربرد دارد تاثیرات احتمالی آنها خصوصاً اثرات طولانی مدت آن به درستی مورد مطالعه قرار نگرفته است.
به گزارش مدیكال اكسپرس، افزایش تعداد مبتلایان به زوال عقل، بیماری های خودایمنی، سرطان پیشرفته، اگزما، آسم و اوتیسم می تواند با قرار گرفتن در معرض نانوذرات ارتباط داشته باشد.




منبع:

1398/02/24
21:32:17
5.0 / 5
4249
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان