معاون وزیر بهداشت:

۹۷ درصد از داروهای مورد نیاز در داخل كشور تولید می شود

۹۷ درصد از داروهای مورد نیاز در داخل كشور تولید می شود بیمارستان دی: معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی از تولید ۹۷ درصد از داروهای مورد نیاز در داخل كشور آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی شیراز، رضا ملك زاده در اولین همایش تخصصی دستاوردهای نوآورانه در حوزه علوم پزشكی و تجهیزات پزشكی اضافه كرد: ۹۷ درصد داروهای مورد نیاز در داخل تولید می شود، اما برای آگاهی هر چه بیشتر از پیشرفت های حوزه بهداشت و درمان به هم افزایی علمی با دیگر كشورها نیاز داریم. وی اشاره كرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، موفقیت های قابل اعتنایی داشته است و از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تا كنون امید به زندگی ۲۳ سال افزایش یافته است. معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی افزود: امكانات درمانی در داخل كشورمان به شكلی است كه دیگر نیازی نیست بیماران برای معالجه به خارج از كشور اعزام شوند. وی اظهار داشت: یكی از مباحثی كه این وزارتخانه با هدف ارتقا سطح سلامت جامعه با جدیت دنبال می كند، جلوگیری از بیماری های واگیر و غیر واگیر است و برنامه های درازمدتی كه از پنج سال پیش شروع شده وتا ۲۰ سال آینده ادامه خواهد داشت. دبیر علمی این همایش باز گفت: هدف از برگزاری این رویداد علمی، پشتیبانی از دستاوردهای نوآورانه مبتنی بر دانش افرادی است كه در حوزه پزشكی و مهندسی پزشكی فعالیت دارند. یاسین دیوانی اضافه كرد: در این همایش ۲۰ طرح از دانشگاه های مختلف كشور نمایش شده كه از این میان، پنج طرح بعنوان نمونه انتخاب شده است. در این همایش یك روزه، از پنج طرح تخصصی دستاوردهای نوآورانه در حوزه علوم و تجهیزات پزشكی رونمایی و از نمایش دهندگان این طرح های برگزیده با اهدای لوح تجلیل شد.

1398/02/25
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , پزشك