معاون بهداشت وزارت بهداشت خبر داد

آغاز اجرای بسیج ملی كنترل فشار خون از نیمه دوم خرداد

آغاز اجرای بسیج ملی كنترل فشار خون از نیمه دوم خرداد به گزارش بیمارستان دی معاون بهداشت وزارت بهداشت از آغاز اجرای بسیج ملی كنترل فشار خون از نیمه دوم خرداد اطلاع داد و اظهار داشت: اندازه گیری فشار خون۲۰ میلیون ایرانی درگروه سنی۳۰ سال به بالا انجام می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علیرضا رئیسی اظهار داشت: با دستور وزیر بهداشت، شورای راهبری فشار خون به ریاست وزیر بهداشت تشكیل و اعضای آنكه متشكل از معاونین وزارت بهداشت هستند برگزار گردید. همینطور این شورا دارای ۷ كارگروه بوده و در سطح دانشگاه های علوم پزشكی كشور نیز، ستاد اجرایی بسیج ملی كنترل فشار خون به ریاست رؤسای دانشگاه ها تشكیل شده است. معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به مشاركت همه دستگاه ها و نهادهای در رابطه با حوزه سلامت در اجرای این كمپین، اظهار داشت: بسیج ملی كنترل فشار خون از هفته دوم اردیبهشت ماه (همزمان با هفته سلامت) كلید خورد و برنامه های مقدماتی این كمپین شروع شد و از نیمه خرداد ماه عملیات اجرایی برنامه پویش ملی كنترل فشار خون آغاز خواهد شد و تا آخر هفته دوم تیرماه هم ادامه خواهد داشت.

رئیسی با اشاره به اندازه گیری فشار خون ۲۰ میلیون ایرانی در گروه سنی ۳۰ سال به بالا، در برنامه بسیج ملی كنترل فشار خون، اظهار داشت: آگاه سازی و حساس سازی مردم در ارتباط با فشار خون خود از اهداف این كمپین است و در این كمپین حدود ۲ میلیون ایرانی كه از فشار خون خود آگاه نیستند، از وضعیت خود در این زمینه آگاه خواهند شد.

وی با اشاره به آخر كمپین فشار خون در نیمه دوم تیرماه، اظهار داشت: نتایج بسیج ملی كمپین فشار خون در هفته اول مهر همزمان با روز جهانی قلب اعلام خواهد شد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به فعالیت نزدیك به ۲۶ هزار خانه بهداشت، پایگاه بهداشتی و مراكز جامع سلامت در كشور بعنوان زیرساخت برای اجرای برنامه پویش ملی كنترل فشار خون، اظهار داشت: همینطور ۱۰۰۲ بیمارستان خصوصی و دولتی در این بسیج مشاركت دارند و در ۱۲۰۱ شهر در كشور، نزدیك به ۲ هزار و ۶۰۰ پایگاه های سیار نیز، ایجاد خواهد شد.

رئیسی تعداد نیروهای به كار گرفته شده در پایگاه های سیار بسیج كنترل فشار خون را ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر بیان كرد و اظهار داشت: تمام بخش ها و سازمان ها همچون ارتش، سپاه، نیروی انتظامی، بسیج دانشجویی پزشكی و نظام پزشكی هم در این كمپین مشاركت دارند و امیدواریم با همه این پتانسیل ها به اهداف خود در این كمپین برسیم.

وی اظهار داشت: عمده فشارسنج های مصرفی در این كمپین، فشارسنج های دیجیتالی هستند و اطلاعات به صورت الكترونیك در سامانه پرونده الكترونیك سلامت ثبت خواهد شد و در صورت نبود سیستم اینترنت و ضعیف بودن آن، اطلاعات به صورت دستی در فرم هایی كه از قبل طراحی شده است، ثبت شده و پس از آن وارد سامانه می شوند

1398/02/26
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , پزشكی