اعزام تیم پزشكی و درمانی به عتبات عالیات

اعزام تیم پزشكی و درمانی به عتبات عالیات بیمارستان دی: معاون عتبات و عالیات مركز پزشكی حج و زیارت هلال احمر از اعزام تیم پزشكی و درمانی 35 نفره به عراق آگاهی داد

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی حیدری با بیان این خبر اظهار داشت: این تیم پزشكی از امروز ۱ خرداد ماه مصادف با ۱۶ رمضان تا روز عید فطر در عراق حضور خواهند داشت. وی با اشاره به اینكه تیم های پزشكی همه ساله در روزهای ماه مبارك رمضان به زائران ایرانی در عتبات خدمت رسانی می كنند، اضافه كرد: با عنایت به نزدیك شدن به شب های قدر و افزایش تعداد زائرین ایرانی در شهرهای زیارتی عراق، این تیم ۳۵ نفره از طرف مركز پزشكی حج و زیارت برای افزایش خدمات پزشكی به زائران عتبات عالیات روز چهارشنبه عازم عراق می شوند. حیدری با اشاره به اعزام پزشك، پرستار، تكنسین و كارشناسان دارویی، اورژانس، آزمایشگاه، بهداشت محیط و نیروهای خدمات و پذیرش به عتبات خبر اضافه كرد: هم اكنون سه درمانگاه برای خدمت رسانی به زائران ایرانی در شهرهای كربلای معلا، نجف اشرف و كاظمین فعال است كه تیم پزشكی جدید با حضور در این درمانگاه ها خدمات پزشكی خودرا در ایام آینده افزایش خواهند داد.

1398/03/02
تگهای خبر: بهداشت , پرستار , پزشك , پزشكی