25 هزار ایرانی در انتظار پیوند عضو

25 هزار ایرانی در انتظار پیوند عضو بیمارستان دی: معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پرشكی اظهار داشت: بیست و پنج هزار بیمار در كشور در انتظار پیوند كلیه، كبد، قلب و مغز استخوان هستند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، حریرچی در آئین افتتاح بخش پیوند كلیه در بیمارستان امام خمینی اردبیل اظهار نمود: از 25 هزار بیمار در انتظار پیوند، 8600 نفر در كشور در انتظار پیوند كلیه هستند كه به علت بالا بودن هزینه دیالیز اهتمام ما بر این است تا در همه استان ها بخش پیوند كلیه راه اندازی شود.
وی هزینه هر بار دیالیز را 500 هزار تومان برای بیماران اعلام و تصریح كرد: در كنار هزینه بالای دیالیز، بیمار ساعت ها درد ناشی از این بیماری و دیالیز را تحمل می كند بدین سبب لزوم دارد در قدم اول اجازه ندهیم تا افراد گرفتار بیماری كلیوی شوند.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینكه طرح كنترل فشار خون برای بیشتر از 20 میلیون ایرانی امسال اجرایی می شود، اضافه كرد: پیش بینی می نماییم دو میلیون ایرانی گرفتار فشار خون بالا هستند كه متاسفانه عمده آنها از این بیماری خود باخبر نیستند و لزوم دارد با اجرای این طرح از بروز این بیماری و عوارض آن جلوگیری شود.
حریرچی یكی از عوارض بیماری فشار خون را آزار به كلیه دانست و اظهار داشت: ما با تغییر سبك زندگی خصوصاً توجه به تغذیه مناسب می توانیم از بروز و شكل گیری چنین بیماری های غیرواگیر و پرهزینه جلوگیری نماییم.
وی خطاب به مسئولان استان اردبیل بیان كرد: با تهیه و تدارك همه امكانات، اجازه ندهید تا حتی یك بیمار نیز از این استان خارج شده و به سایر استان ها اعزام شود.
حریرچی این را هم اظهار داشت كه مدیران بیمه های سلامت و تامین اجتماعی و دانشگاه علوم پزشكی موظفند تا به همه بیماران در همین استان ارائه خدمات كنند و ما نیز در وزارت بهداشت تلاش خواهیم كرد تا تجهیزات و نیروی متخصص را تامین نماییم تا این استان امكان درمان بیماران را به صورت مستقل فراهم آورد.

او در آخر اظهار نمود: در كنار تامین این امكانات و تجهیزات باید همچنان عامل پیشگیرانه را در بیماری ها مدنظر قرار دهیم تا اهالی این استان از پرداخت هزینه های گزاف در درمان بیماری های سرطان، كلیوی و كبد معاف شوند.

1398/03/10
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , بیماری