گسترش تست استرس اكو برای تشخیص بیماری های عروق كرونر قلب

گسترش تست استرس اكو برای تشخیص بیماری های عروق كرونر قلب به گزارش بیمارستان دی یك متخصص قلب و عروق ضمن اعلام این كه تست استرس اكو برای تشخیص بیماری های عروق كرونر قلب در مجامع علمی دنیا در حال گسترش است، این روش را دارای مزایای مختلف دانست.

یك متخصص قلب و عروق فلوشیپ اكوكاردیوگرافی پیشرفته در اینباره به خبرنگار مهر اظهار داشت: تست استرس اكو برای تشخیص بیماری های عروق كرونر قلب در مجامع علمی دنیا در حال گسترش است. داریوش ساعد در پاسخ به اینكه آیا استرس اكو می تواند جای تست ورزش یا اسكن قلب را بگیرد اظهار داشت: باآنكه اكوكاردیوگرافی ساده در رجوع كنندگان با دردسینه، امكان دارد شواهد غیر مستقیم بیماری عروق كرونر قلب را نشان دهد اما حساسیت آن در این مورد، پایین است. این در شرایطی است كه دقت استرس اكو، مشابه دقت اسكن قلب و بسیار بیشتر از دقت تست ورزش است وعلاوه بر اطلاعات اسكن قلب، اطلاعات ارزشمندی را درمورد اختلالات دریچه های قلب وطیف وسیعی از بیماری های ساختاری قلب عرضه می دهد. این متخصص قلب خاطرنشان كرد: زمان انجام استرس اكو برخلاف اسكن قلب كه معمولاً طی دو جلسه و در دو روز مختلف انجام می شود در یك جلسه وحدود یك ساعت صورت می گیرد. وی خاطرنشان كرد: تست استرس اكو با دقتی بسیار بالا بیماری انسدادی عروق قلب را تشخیص می دهد، همینطور این روش هزینه ای كمتر از نصف هزینه انجام اسكن قلب را برای بیماران قلبی دارد و نهایتاً انجام این تست، مشكلات مربوط به استفاده از مواد رادیواكتیو بر بدن شخص بیمار یا اطرافیان او را به همراه ندارد.

1398/03/14
تگهای خبر: استرس , بیماری , متخصص , هزینه