وزیر بهداشت تاكید كرد؛

تداوم سه بسته خدمتی طرح تحول سلامت، واكنش به فرار مالیاتی پزشكان

تداوم سه بسته خدمتی طرح تحول سلامت، واكنش به فرار مالیاتی پزشكان بیمارستان دی: وزیر بهداشت، اظهار داشت: بیشترین مشكلات نظام سلامت كشور مربوط به بیرون از وزارتخانه است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید نمكی، بامداد شنبه در چهل و سومین كنگره جامعه جراحان ایران در مركز همایش های رازی، از جامعه جراحان ایران بعنوان یك جامعه پاكیزه و پاك نهاد نام برد و اضافه كرد: مهم ترین علت پابرجا ماندن جامعه جراحان ایران، عشقی است كه در دل های این عزیزان است. ایشان سپس به وضعیت حوزه سلامت كشور اشاره نمود و اظهار داشت: نظام سلامت، دستاوردهای بزرگی در پس از انقلاب داشته است كه همچون می توان به كاهش مرگ و میر مادران حامله و نوزادان، پوشش واكسیناسیون و تربیت نیروی پزشكی، اشاره نمود. نمكی با تاكید بر پوشش صد درصدی واكسیناسیون در كشور، اضافه كرد: امروز در هیچ رشته پزشكی نیاز نداریم بیمار به خارج از كشور اعزام شود. وزیر بهداشت، بیشترین گرفتاری های نظام سلامت را مربوط به بیرون از وزارتخانه دانست و اظهار داشت: با شیوع بیماری های غیر واگیر، تصادفات، تغییر سبك زندگی، وزارت بهداشت حداقل تأثیر گذاری را خواهد داشت اگر دیگران به كمك ما نیایند. نمكی، بر لزوم انسجام برون بخشی برای برون رفت از مشكلات پیش روی نظام سلامت اصرار كرد و اضافه كرد: عدالت در توزیع منابع گرفتار اشكال است. وزیر بهداشت افزود: در زمینه بهداشت، با چالش های جدی مواجه هستیم. از همین رو، برنامه كنترل فشار خون را آغاز نموده ایم. همین طور برنامه دندان های عاری از پوسیدگی را در سطح مدارس ابتدایی كلید زده ایم. وی به مناطق حاشیه نشین بعنوان سكونتگاه هایی كه با مشكلات عدیده بهداشتی مواجهند، اشاره نمود و اظهار داشت: در زمینه درمان، به رغم همه اشكالاتی كه به طرح تحول سلامت وارد است، اما توانسته پرداختی از جیب مردم را كم كند. نمكی به تداوم سه بسته خدمتی طرح تحول سلامت اشاره نمود و اضافه كرد: پرداخت از جیب مردم، ماندگاری پزشكان در مناطق محروم و دسترسی عادلانه به خدمات بهداشتی و درمانی، همچنان با جدیت در طرح تحول سلامت دنبال خواهد شد. وزیر بهداشت در ادامه به مسئله هجمه ها مقابل جامعه پزشكی اشاره نمود و اظهار داشت: تا زمانی كه من هستم، اجازه نخواهم داد بی حرمتی به جامعه پزشكی بشود. نمكی با انتقاد از تخریب جامعه پزشكی، اضافه كرد: مگر فرار مالیاتی فقط مختص پزشكان است. البته تردید نداریم كه امكان دارد فرار مالیاتی در جامعه پزشكی وجود داشته باشد، اما تخریب این جامعه زحمتكش درست نیست. وی اشاره كرد: اجازه ندهیم یك طبیب متخلف، جامعه پزشكی را تخریب كند و خودمان باید این قبیل متخلفان را از جامعه پزشكی بیرون برانیم.

1398/03/19
تگهای خبر: امداد , بهداشت , بیماری , پزشك