اجرای بسیج ملی كنترل فشار خون با 50 ایستگاه در بیمارستان میلاد

اجرای بسیج ملی كنترل فشار خون با 50 ایستگاه در بیمارستان میلاد به گزارش بیمارستان دی بسیج ملی كنترل فشار خون با 50 ایستگاه در بیمارستان میلاد اجرا شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر فیاض مدیر عامل بیمارستان میلاد با حضور در یكی از ایستگاه های بسیج ملی كنترل فشار خون بالا در بیمارستان و شركت در این كمپین اظهار داشت: طرح بسیج ملی كنترل فشار خون در بیمارستان میلاد پس از آموزش های آبشاری كه برای كاركنان اجرا كننده طرح برگزار گردید به مرحله اجرا رسید.
وی ابراز امیدواری كرد كه اجرای بسیج ملی كنترل ملی فشار خون سبب فرهنگ سازی برای رجوع به پزشك شود تا بتوان از بیماری های قلبی پیشگیری كرد.
به قول وی، بیمارستان میلاد 45 ایستگاه در بخش های بستری و 5 ایستگاه سرپائی كنترل فشار خون دایر كرده است و در مجموع 50 ایستگاه در بیمارستان فعال می باشند.
زهرا كی سوپروایزر آموزشی بیمارستان میلاد هم با تشكر از پرستاران و كاركنان زیر مجموعه كه در طرح بسیج ملی كنترل فشار خون بالا در بیمارستان مشغول خدمت رسانی هستند، تصریح كرد: طبق مستندات وزارت بهداشت تا كنون بیمارستان میلاد بالاترین آمار طرح كمپین كنترل فشار خون را در سطح استان تهران دارا بوده است.
كمپین بسیج ملی كنترل فشار خون تا 15 تیر در بیمارستان میلاد انجام می شود.

1398/03/23
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , بیماری