حمایت اقشار و نهادهای دولتی و غیردولتی از كمپین كنترل فشارخون

حمایت اقشار و نهادهای دولتی و غیردولتی از كمپین كنترل فشارخون به گزارش بیمارستان دی رئیس مركز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت از مشاركت فعال و استقبال كم نظیر شخصیت های اثرگذار، مراجع و علمای دینی، ائمه جمعه، قهرمانان و هنرمندان، سازمان ها، ارگانها و نهادهای دولتی و غیر دولتی، بسیج جامعه پزشكی، شهرداری ها، اتحادیه های صنفی، نیروهای مسلح و سازمان های مردم نهاد از طرح بزرگ بسیج ملی كنترل فشارخون اطلاع داد و اظهار داشت: روند تحولات اجتماعی در ایران، هر روز بیشتر از پیش، سلامت را به یك مطالبه اجتماعی مبدل می كند و رویكرد پیشگیرانه در مدیریت سلامت و سیاستگذاری سلامت محور عملا به یك مطالبه اجتماعی تبدیل شده است.

كیانوش جهانپور در گفتگو با ایسنا، گفت: بسیج ملی كنترل فشارخون با درك درست این مطلب طراحی شده و به مرحله اجرا در آمده است و در واقع این پویش، جزئی از یك برنامه كلان ملی برای سمت و سو دادن به مطالبات اجتماعی است و در گام های بعد شاهد شكل گیری پویش هایی با مبحث معضلات اصلی سلامت عمومی با رویكرد تقدم پیشگیری بر درمان خواهیم بود.
وی ادامه داد: كمپین، پویش یا بسیج، حركت و فعالیت پیگیر در جستجوی هدف یا اهداف فراگیر و بیشتر یك دعوت همگانی است برای نیل به اهداف معیت اقتصادی و یا فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و یا تلفیقی از این ها. بسیج یا پویش ملی از یك نیاز و كوشش برای رسیدن به هدفی كه رافع بخشی از آن نیاز خواهد بود كلید می خورد و افراد و نهادها با این دعوت به كاروان انسان های همسو و موافق با هدف می پیوندند.
رئیس كارگروه ارتباطات و اطلاع رسانی بسیج ملی كنترل فشارخون در ادامه اظهار نمود: سلامت، هدف مشترك و مطالبه مورد وفاق و محل اتفاق است، هر كمپین موفقی، پیوسته یا وابسته به یك سازمان طراح و دیده بان است و رابطه بسیج ملی كنترل فشارخون با وزارت بهداشت هم بر این مبنا تعریف شده و تنها طراحی، پشتیبانی و رصد و ارزیابی این بسیج ملی با مجموعه وزارت بهداشت است و در واقع این مردم و سازمان های مردم نهاد و اقشار مختلف هستند كه در جای جای این كشور اجرا، بسط و نهادینه شدن اهداف این كمپین را جامه عمل می پوشانند.
جهانپور افزود: هر پویش ملی همچون بسیج ملی كنترل فشارخون، تنها بخشی از یك فرایند مشاركت طلبانه و اثربخشی پرشور است كه علاوه بر اهداف مستقیم خود، باعث ارتقاء سواد سلامت جامعه می شود و اثرات اجتماعی قابل احصایی در فرآیند جامعه پذیری و ایجاد حس تعلق اجتماعی خواهد داشت كه از حوزه سلامت فراتر خواهد رفت.
او در آخر با اشاره به شكل گیری ایده اولیه این بسیج ملی در وزارت بهداشت و استقبال رئیس جمهوری و هدایت مجدانه وزیر بهداشت، از گروه های مختلف مردمی خواست، ضمن توجه بیشتر به سلامت خود و خانواده های عزیزشان و مشاركت در این بسیج ملی، با اطلاع رسانی و ترغیب اطرافیان، وزارت بهداشت و نهادها و رسانه های درگیر در این پویش بزرگ ملی را در جهت ارتقای سلامت جامعه، بیشتر از پیش یاری رسانند.
گفتنی است بسیج ملی كنترل فشارخون با سنجش فشارخون كلیه هموطنان بالای ۳۰ سال، خانم های آبستن و بیماران كلیوی در بیشتر از ۳۶۰۰۰ خانه بهداشت، پایگاه سلامت، مركز خدمات سلامت و ایستگاه های ثابت و سیار در بیمارستان ها، درمانگاه ها، داروخانه ها و محل های تجمع و تردد مردمی در سراسر كشور تا ۱۵ تیرماه در جریان است.

1398/03/24
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , پزشكی