در گزارش بیمارستان دی مطرح شد؛

فشار خون علت وقوع 50 درصد سكته ها، جلوگیری از درمان مهم تر است

فشار خون علت وقوع 50 درصد سكته ها، جلوگیری از درمان مهم تر است به گزارش بیمارستان دی مدیر پرستاری یكی از بیمارستان های غرب تهران، با اشاره به اجرای طرح بسیج ملی كنترل فشار خون، اظهار داشت: فشار خون علت وقوع ۵۰ درصد سكته های مغزی و قلبی است.

معصومه حبیبی، در گفتگو با خبرنگار مهر، به اجرای طرح بسیج ملی كنترل فشار خون در بیمارستان پیامبران اشاره نمود و اضافه كرد: همزمان با سراسر كشور، كنترل فشار خون مراجعان و پرسنل و كادر بیمارستان در دستور كار قرار گرفته است. وی با اشاره به ایجاد ۱۴ ایستگاه در بخش های مختلف بیمارستان، اظهار داشت: از ۱۸ تا ۲۱ خرداد ۹۸، فشار خون ۱۰۶۶ نفر از مراجعان و پرسنل اندازه گیری شد كه ۱۰ درصد موارد احتیاج به ارجاع فوری و غیر فوری به پزشك داشتند. حبیبی، یكی از برنامه های این بیمارستان در جهت ارتقای سطح آگاهی مردم را آموزش چهره به چهره مراجعان در جهت اصلاح سبك زندگی، عنوان نمود و اضافه كرد: این آموزش ها یكی از برنامه های سلامت محور در این بیمارستان است كه دنبال می شود. مدیر پرستاری بیمارستان، افزود: آنچه مسلم است، اینكه علت ۵۰ درصد سكته های مغزی و قلبی، عامل فشار خون است كه ما می توانیم با شناسایی افراد مبتلا به فشار خون، از وقوع این عارضه ها پیشگیری نماییم. وی با اشاره به هزینه های سنگین درمان بیماری ها، از اقدام وزیر بهداشت برای اجرای طرح بسیج ملی كنترل فشار خون، به نیكی یاد كرد و اضافه كرد: قطعاً، پیشگیری كم هزینه تر از درمان است. از همین رو، با اجرای چنین طرح ها و برنامه هایی می توان به ارتقای سطح سلامت جامعه و كاهش هزینه های درمان، كمك كرد. حبیبی اظهار داشت: بررسی ها نشان داده است كه ۸۰ درصد افراد بالای ۸۰ سال گرفتار فشار خون هستند. همچنین، ۵۰ درصد افراد بالای ۶۵ سال هم گرفتار این عارضه هستند. وی با اشاره به این مطلب كه فشار خون هیچ علامتی ندارد و همین مسئله سبب می شود از ابتلای به آن بی اطلاع باشیم، اضافه كرد: با آموزش و اطلاع رسانی، می توان زمینه ترغیب و توجه مردم به این قبیل بیماری ها رو فراهم نمود.

1398/03/25
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , بیماری