رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی؛

بحران عدم توجه به ایمنی بیماران

بحران عدم توجه به ایمنی بیماران به گزارش بیمارستان دی رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، مبحث ایمنی بیماران مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: عدم توجه به ایمنی بیماران می تواند بحران ساز باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر محمد آقاجانی در مراسم افتتاح چند بخش عفونی و آندوسكوپی در بیمارستان كودكان مفید، با اشاره به اینكه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی ماموریت عرضه خدمات بهداشتی و درمانی ۵۴ درصد شهر تهران را برعهده دارد، اضافه كرد: مجموعه این دانشگاه نقشی ملی در آموزش، پژوهش و عرضه خدمات برعهده دارد. بر این اساس به جهت اینكه بتوانیم حركت رو به جلو داشته باشیم، تولید تغییراتی جدی در سه محور ارتقای بهره وری، كیفیت و بیمارمحوری را در نظر داریم. وی با اشاره به اینكه وظیفه تمام شاغلان بیمارستان ها باید مورد بازنگری قرار گیرد، ادامه داد: علاوه بر آن باید از حداكثر توان فیزیكی و مالی دانشگاه در جهت رسیدن به اهداف مان استفاده كنیم. باید توجه كرد كه یكی از ترجمان مهم اقتصاد مقاومتی، ارتقای بهره وری است. امروز در حوزه خدمات درمان، منشوری به نام نسل نوین اعتباربخشی بیمارستان ها در حوزه درمان در اختیار داریم. این منشور برای تمام فرآیندهای بیمارستانی دستورالعمل دارد. رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با تاكید بر اینكه دانش آموختگان علوم پزشكی باید متناسب با نیازهای حوزه سلامت تربیت شوند، اظهار نمود: در حوزه پژوهش هم نیازمند عمق بخشیدن به مقالات مان هستیم. بر این اساس به صرف تولید مقاله نمی توانیم در حوزه پزشكی پیشرفت كنیم، مگر اینكه این تحقیقات گره ای از حوزه سلامت باز كند. علاوه بر آن باید به خلق ثروت هم توجه كنیم. آقاجانی تصریح كرد: همه اقدامات ما در بیمارستان ها و همه اقدامات آموزشی و پژوهشی كه در دانشگاه های علوم پزشكی انجام می شود، باید با محوریت بیماران باشند. امروز مبحث ایمنی بیماران از نكات مهمی است كه در مراكز معتبر درمانی دنیا مورد توجه قرار می گیرد، در این صورت عدم توجه به ایمنی بیماران می تواند بحران ساز باشد. رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، در پی بهره برداری از بخش های آندوسكوپی، NICU و چند بخش عفونی در مركز آموزش درمانی مفید تهران اظهار داشت: مجموعه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی نقشی ملی در آموزش، پژوهش و عرضه خدمات برعهده دارد و به جهت اینكه بتوانیم حركت رو به جلو داشته باشیم، تولید تغییراتی جدی در سه محور ارتقای بهره وری، كیفیت و بیمارمحوری در نظر داریم. در این مراسم پژوهشكده تحقیقات سلامت گوارش، بخش ۳۱ تختی NICU، بخش آندوسكوپی هشت تخت خوابی و چند بخش عفونی به بهره برداری رسیدند.

1396/08/30
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , خدمات