رئیس سازمان نظام پزشكی؛

برخی مجلسی ها و مسئولین نگرش ضد پزشك دارند

برخی مجلسی ها و مسئولین نگرش ضد پزشك دارند بیمارستان دی: رئیس كل سازمان نظام پزشكی ایران، اظهار داشت: یكی از نتایج برآورد تعرفه های واقعی، مشخص شدن سهم سوبسید پزشكان در عرضه خدمات سلامت به جامعه است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا ظفرقندی، با تاكید بر لزوم اصلاح ساختار شورایعالی بیمه و ایجاد تعادل بین خریدار و فروشنده خدمت، اضافه كرد: بحث كتاب CPT و نوع تعیین تعادل بین رشته ای روی چگونگی بروز رفتارهای بیرونی بسیار مهم می باشد. وی با اشاره به افزایش دستیاران انصرافی رشته های مختلف پزشكی در حین تحصیل به علت عدم تعادل خدمت و تعرفه، خاطرنشان كرد: بیشتر از صدها ساعت روی كتاب تعرفه ها با حضور انجمن های مختلف پزشكی وقت صرف شده تا تعادل بین رشته ای و تعرفه ای به درستی تدوین شود. ظفرقندی به تبلیغات و هجمه های ضد پزشكان اشاره نمود و اظهار داشت: مشخص شدن تعرفه واقعی جدا از بحث اجرا، به خودی خود دارای ارزش است و یكی از نتایج برآورد و اعلام تعرفه های واقعی، مشخص شدن سهم سوبسیدی كه از جانب پزشكان در خدمات سلامت به جامعه پرداخت می شود را مشخص می كند. رئیس كل سازمان نظام پزشكی ایران، خاطرنشان كرد: متأسفانه بعضی از نمایندگان مجلس و مسئولین نگرش انقباضی و ضد پزشك دارند به صورتی كه به دنبال اعلام تعرفه های واقعی، عنوان كردند كه مبانی تعیین تعرفه ها را قبول ندارند. وی از همكاری با كارشناسان رشته اقتصاد از دانشگاه های معتبر كشور جهت برآورد تعرفه های واقعی اطلاع داد و اظهار داشت: با تعیین تعرفه های واقعی خیلی از مسائل و مشكلات جامعه پزشكی شناسایی می شود و تأمین این عدد وظیفه شورایعالی بیمه است كه بخشی از آنرا دولت می دهد و در صورت ناتوانی دولت از پرداخت آن، بخش خصوصی اقتصاد سلامت باید تعرفه واقعی داشته باشد. او در آخر با تاكید بر تعامل جامعه پزشكی با مردم از راه ترویج آموزش همگانی، تصریح كرد: یكی از ضروریات جامعه پزشكی ارتقاء سرمایه اجتماعی و ارتباط مؤثر با مردم است كه این امر از راه آموزش همگانی میسر بوده و علاوه بر افزایش آمادگی های اولیه پزشكی، باعث كاهش اثر تبلیغات سوء ضد پزشكان در جامعه می شود كه در این زمینه سازمان نظام پزشكی اقداماتی را در دست انجام دارد.

1398/04/03
تگهای خبر: آموزش , بیمه , پزشك , پزشكی