یافته تحقیقاتی نشان می دهد؛

تركیب زردچوبه از پیشرفت سلول های سرطان استخوان پیشگیری می كند

تركیب زردچوبه از پیشرفت سلول های سرطان استخوان پیشگیری می كند به گزارش بیمارستان دی محققان موفق به تولید داروی با كمك كوركومین، ماده تشكیل دهنده موجود در زردچوبه، شدند كه می تواند از پیشروی سلول های سرطان استخوان پیشگیری كند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، به قول محققان، این دارو جدید می تواند منجر به درمان عملكردی بهتر برای افراد مبتلا به استئوساركوم، دومین عامل مرگ ناشی از سرطان در میان كودكان، شود. بیماران جوان مبتلا به سرطان استخوان غالباً با دوز بالا شیمی درمانی قبل و پس از جراحی تحت درمان قرار می گیرند كه عوارض جانبی بسیاری هم دارد. تحقیقات نشان داده كوركومین موجود در زردچوبه دارای قابلیت های ضداكسایشی، ضدالتهابی و استخوان سازی است. همینطور از انواع سرطان ها هم پیشگیری می كند. محققان در آزمایش داروی جدید دریافتند این دارو مانع از رشد سلول های استئوساركوم تا ۹۶ درصد پس از ۱۱ روز شد.

1398/04/06
تگهای خبر: التهاب , جراحی , دارو , درمان