استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران؛

اهداف درمانی ۵۰ درصد دیابتی ها با انسولین محقق نمی گردد

اهداف درمانی ۵۰ درصد دیابتی ها با انسولین محقق نمی گردد بیمارستان دی: یك فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم، از افت قند خون بعنوان بزرگ ترین چالش درمان دیابت نام برد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علیرضا استقامتی، در حاشیه مراسم رونمایی از انسولین نسل جدید، اظهار داشت: در صورتیكه افت قند خون همچنان بعنوان بزرگ ترین چالش درمان بیماری دیابت شمرده می شود، نسل جدید انسولین های پایه، با ایجاد سطح مطلوب و یكنواخت تر قند خون در مقایسه با انسولین های نسل قبلی سبب كاهش ریسك افت قند خون خصوصاً به هنگام شب می شود. استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران، در ارتباط با داروی جدید انسولین گلارژین ۳۰۰ واحدی، كه در بازار دارویی كشور وجود دارد، گفت: برمبنای آمارهای سازمان جهانی بهداشت، دیابت یكی از مهم ترین بیماری های جهان صنعتی و ایران به حساب می آید و متأسفانه به رغم اقدامات بسیار عالی در حوزه سلامت و دارویی كشور، همچنان ۵۰ درصد از بیماران دیابتی تحت درمان با انسولین به اهداف درمانی خود دست نیافته اند. وی ادامه داد: البته این مساله فقط مشكل ایران نیست و در سراسر دنیا دیده می شود. افت قند خون همچنان بعنوان بزرگ ترین چالش درمان دیابت و مانع رسیدن به اهداف درمانی دیابت مطرح است. استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران، افزود: بااینكه انسولین های آنالوگ موجود در بازار در مقایسه با انسولین های قدیمی انسانی این مشكل را كاهش داده اند ولی همچنان این عارضه مورد توجه پزشكان و بیماران است. وی در این رابطه بیان كرد: نسل جدید انسولین های پایه با ایجاد سطح مطلوب و یكنواخت تر قند خون در مقایسه با انسولین های نسل قبلی سبب كاهش ریسك افت قند خون به خصوص به هنگام شب می شود. این استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران اشاره كرد: انسولین گلارژین ۳۰۰ واحدی انعطاف پذیری بالاتری در زمان تزریق برای بیماران فراهم می آورد و نسبت به انسولین های نسل قبل سبب افزایش وزن كمتری نیز می شود.

1398/04/22
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی