مدیركل همكاری های بین الملل وزارت بهداشت عنوان كرد

تقویت ارتباط سازمان های جهانی در رابطه با سلامت با برگزاری چهارمین كارگاه دیپلماسی سلامت به گزارش بیمارستان دی مدیركل همكاریهای بین الملل وزارت بهداشت هدف از برگزاری چهارمین كارگاه دیپلماسی سلامت را تقویت ارتباط سازمان های جهانی در رابطه با سلامت و دانشگاه ها معرفی نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا؛ دكتر محسن اسدی لاری درمورد برگزاری چهارمین كارگاه دیپلماسی سلامت، عنوان كرد: چهارمین كارگاه دیپلماسی سلامت با شعار سلامت جهان و آشنایی با سازمان های بین المللی در رابطه با سلامت، در دانشگاه علوم پزشكی ایران در حال برگزاری است.

وی بیان كرد: قطب های ده گانه دانشگاهی، كارشناسان حوزه ستاد وزراتخانه و تعدادی از دانشجویان رشته MPH در این كارگاه دو روزه حضور دارند.
بنابر اعلام وبدا، اسدی لاری اشاره كرد: سازمان های جهانی حوزه سلامت مانند، سازمان بهداشت جهانی، صندوق جمعیت و صندوق كودكان، ارتباط خوبی با این كارگاه برقرار كرده و نمایندگان آنها هم در این برنامه شركت كردند.

مدیركل همكاریهای بین الملل وزارت بهداشت هدف از برگزاری این كارگاه ها را تقویت سازمان های جهانی در رابطه با سلامت با بدنه دانشگاه معرفی نمود.

وی ادامه داد: همینطور دانشجویان و فعالان سلامت به خصوص جوانان از نقش منطقه ای سازمان های بین المللی آگاه و با مشكلات سلامت جهان آشنا گردند تا بتوانند اقداماتی را در این زمینه انجام دهند.

اسدی لاری تصریح كرد: این كارگاه مرحله آماده سازی برای انتخاب جوانان علاقمند به مسائل سلامت جهان و مشاركت فعال آنها است.

مدیر كل همكاریهای بین الملل وزارت بهداشت همینطور از برگزاری ۶۶ اجلاس منطقه ای وزرای بهداشت و همایش پوشش همگانی سلامت با حضور رئیس سازمان بهداشت جهانی در مهرماه سال جاری اطلاع داد.

1398/04/24
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , سلامت