با اپلیكشین پرونده الكترونیك سلامت؛

مسیر توزیع و مصرف دارو در كشور ردیابی می شود

مسیر توزیع و مصرف دارو در كشور ردیابی می شود بیمارستان دی: رئیس مركز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، اظهار داشت: با رونمایی از اپلیكشین پرونده الكترونیك سلامت، امكان ردیابی مسیر توزیع دارو فراهم می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حمیدرضا صفی خانی، در مراسم رونمایی از نسخه موبایلی پرونده الكترونیكی سلامت، اظهار نمود: پرونده الكترونیك سلامت درگاهی است كه مردم می توانند با ثبت اطلاعات در آن از سطوح مختلف خدمات بهداشتی و درمانی برخوردار شوند. وی با تاكید بر اینكه اطلاعات در پرونده الكترونیك سلامت كاملاً محرمانه است، اضافه كرد: اطلاعات سلامت مردم تنها در اختیار پزشكان قرار می گیرد و برای سایرین قابل دسترس نیست. صفی خانی افزود: پرونده الكترونیك سلامت زمینه ساز برقراری عدالت در حوزه سلامت بین مردم در اقشار مختلف است. رئیس مركز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت با تاكید بر اینكه در نسخه های بعدی انواع كندینگ نسخه نویسی برای صندوق های بیمه گر، داروخانه ها و در نهایت مطب های خصوصی اجرا خواهد شد، اضافه كرد: تمام داروها با كد مورد نظر در سامانه ثبت می شوند و ما می توانیم از میزان مصرف دارو و اینكه دارو برای چه كسی و به چه میزان تجویز شده باخبر شویم. او در آخر با تاكید بر اینكه با استفاده از این سرویس، سازمان غذا و دارو مسیر توزیع دارو تا رسیدن به مصرف كننده را رهگیری می كند، اظهار نمود: اجرای طرح ردیابی و ارسال دارو بوسیله سازمان غذا و دارو كنترل می شود.

1398/04/29
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , پزشك , خدمات