معاون وزیر بهداشت اعلام كرد

پیشرفت گام به گام برنامه پزشك خانواده از نیمه دوم امسال، آموزش پزشكان، جدی ترین گام بیمارستان دی: معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به 12 گام برای اجرایی شدن برنامه پزشك خانواده در كشور اظهار داشت: آموزش عمومی و اختصاصی پزشكان در حوزه پزشك خانوار از اصلی ترین دغدغه های وزارت بهداشت در این زمینه است.

دكتر علیرضا رئیسی در گفت و گو با ایسنا، پرونده الكترونیك سلامت را بعنوان زیرساخت اصلی پزشك خانوار و نظام ارجاع معرفی نمود و اظهار داشت: كار پزشك خانوار در شهرهای زیر ۲۰هزار نفر و روستاها در حال انجام می باشد. اما در مورد كلان شهرها با عنایت به استقرار مراكز جامع سلامت و مدلی كه در آن ۱۲ گام برای اجرای پزشك خانوار تعریف كردیم، در حال پیشروی هستیم. نباید فراموش كرد كه گام اصلی در این بخش، استقرار پرونده الكترونیك سلامت است.
وی ادامه داد: تا كنون پیشرفت خوبی صورت گرفته است و همین روند در آینده نیز دنبال می شود. از نیمه دوم سال جاری گام های بعدی پزشك خانوار مرحله به مرحله پیش می رود.
رئیسی اشاره كرد: بحث به كار بردن پرونده الكترونیك سلامت در هر دو بخش خصوصی و دولتی در خدمات سطح یك سرپایی لازم الاجرا بوده و تمام پزشكان موظف به رعایت آن هستند. گام بعدی ما ارائه اختیار انتخاب پزشك خانوار به افراد است و همانطور كه مراقبین سلامت را استقرار دادیم و ۲۵۰۰نفر تحت پوشش مراقبین سلامت هستند، مقوله پزشكان خانوار نیز به همین نحو دنبال خواهد شد.
وی ادامه داد: سوژه آموزش عمومی و اختصاصی پزشكان در حوزه پزشك خانوار از اصلی ترین دغدغه های وزارت بهداشت در این زمینه است. هم اكنون پزشكان عمومی طبق برنامه طراحی شده و عقد قرارداد با معاونت آموزشی برای فراگیری آموزه ها ثبت نام كردند و در كنار آن آموزش تخصصی پزشك خانواده نیز در حال انجام می باشد. البته بعید می دانم تا آخر سال تمام گام های پزشك خانوار بطور كامل برداشته شود.

1398/05/02
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , ثبت نام