معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت:

بیمه سلامت به دنبال تامین اعتبار برای پرداخت مطالبات 97 است

بیمه سلامت به دنبال تامین اعتبار برای پرداخت مطالبات 97 است به گزارش بیمارستان دی معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت اظهار داشت: مطالبات باقی مانده مراكز طرف قرارداد از سال ۹۷ به علت بسته شدن سال مالی هنوز پرداخت نشده و سازمان بیمه سلامت به دنبال تامین اعتبار است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، كوروش فرزین درباره مطالب مطرح شده درباره عدم پرداخت مطالبات باقی مانده از سال ۹۷ و پرداخت مطالبات سال ۹۸ اضافه كرد: هم اكنون از مطالبات سال ۹۸ مراكز طرف قرارداد، هزار میلیارد تومان از مطالبات دانشگاه های علوم پزشكی و داروخانه ها در دست پرداخت است كه با پرداخت این مبلغ مطالبات سال جاری دانشگاه ها تا اردیبهشت ماه و داروخانه ها تا خرداد ماه پرداخت می شود. فرزین تصریح كرد: سازمان بیمه سلامت تمام تلاش خویش را برای تامین منابع و پرداخت مطالبات سال ۹۷ انجام می دهد و امیدواریم در هفته های آتی بخشی از مطالبات باقی مانده مراكز طرف قرارداد پرداخت گردد.

1398/05/06
تگهای خبر: بیمه , پزشك , پزشكی , خدمات