مدیرعامل سازمان بیمه سلامت؛

صرفه جویی۱۰میلیون یورویی با انتقال تكنولوژی تولید صافی همو دیالیز

صرفه جویی۱۰میلیون یورویی با انتقال تكنولوژی تولید صافی همو دیالیز بیمارستان دی: مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، با اشاره به انتقال تكنولوژی تولید صافی همو دیالیز از شركت سوئیسی به شركت ایرانی، اظهار داشت: این همكاری موجب جلوگیری از خروج 10 میلیون یورو ارز به خارج از كشور می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، طاهر موهبتی، پس از ظهر سه شنبه در مراسم امضای تفاهم نامه انتقال تكنولوژی تولید صافی همو دیالیز از شركت سوئیسی به شركت ایرانی، اضافه كرد: دوران تحریم های ظالمانه را با این قبیل همكاری ها پشت سر خواهیم گذاشت. وی با اشاره به نیاز كشور به صافی دیالیز، اظهار داشت: سالانه ۶ میلیون صافی دیالیز نیاز داریم كه در حدود دو تا سه میلیون آن بوسیله واردات تامین می شود. موهبتی به انتقال تكنولوژی تولید صافی دیالیز از شركت سوئیسی به شركت ایرانی اشاره نمود و اضافه كرد: تولید صافی دیالیز بوسیله انتقال تكنولوژی آن به شركت ایرانی، موجب خواهد شد ۳۵ درصد نیاز داخل به صافی دیالیز از این طریق تامین گردد. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، افزود: همچنین، این انتقال تكنولوژی موجب جلوگیری از خروج ۱۰ میلیون یورو ارز به خارج از كشور می شود. وی اشاره كرد: البته انتقال تكنولوژی تولید صافی دیالیز به داخل كشور، دغدغه بیماران را نیز تا حدود زیادی مرتفع خواهدنمود و این موضوعی است كه مورد توجه وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو قرار دارد.

1398/05/11
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , تكنولوژی , دارو