رئیس مركز پزشكی حج و زیارت خبر داد

آماده سازی 2 بیمارستان صحرایی و 16 درمانگاه هلال احمر در عرفات

آماده سازی 2 بیمارستان صحرایی و 16 درمانگاه هلال احمر در عرفات به گزارش بیمارستان دی رئیس مركز پزشكی حج و زیارت جمعیت هلال احمر اظهار داشت: بیمارستان و درمانگاه های ایران در عرفات و منا همزمان با ورود زائران به مشاعر مقدسه آماده خدمت رسانی به حجاج ایرانی می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد تقی حلی ساز اظهار داشت: با هماهنگی و تمهیدات انجام شده، الان كار آماده سازی و انتقال تجهیزات پزشكی و درمانی دو بیمارستان صحرایی و ۱۶ درمانگاه در عرفات و منا شروع شده و تا هفتم ذی الحجه به اتمام خواهد رسید. حلی ساز اظهار داشت: فعالیت بیمارستان و درمانگاه های مستقر در عرفات و منا از ۸ ذی الحجه برابر با ۱۸ مرداد، روز جمعه آغاز و آماده عرضه خدمات درمانی به حجاج ایرانی می شود. وی با اشاره به به كارگیری بیشتر از ۴۰۰ كادر درمانی پزشكی در روزهای تشریق اضافه كرد: تعداد ۱۲ دستگاه آمبولانس مركز پزشكی هلال احمر ایران با تمام تهجیزات در منا و عرفات برای خدمت دهی به زائران آماده خواهند بود. رئیس مركز پزشكی حج و زیارت جمعیت هلال احمر درمورد استقرار بخش های مختلف بیمارستان مركز پزشكی حج و زیارت در عرفات و منا اظهار داشت: بیمارستان صحرایی شامل بخش های اورژانس، بستری زنان و مردان و تخصص های داخلی، قلب، زنان، روان پزشكی، چشم پزشكی، ارتوپدی، عفونی، دندانپزشكی و داروخانه، تجهیزات پزشكی، آزمایشگاه و پرستاری برای عرضه بهترین و ایده آل ترین شكل خدمات درمانی به ضیوف الرحمن است. حلی ساز به مأموریت اصلی این مركز در حج تمتع اشاره نمود و اضافه كرد: مركز پزشكی وظیفه اصلی خویش را تامین سلامت زائران حج تمتع قرار داده و تمام تلاش خویش را صرف می كند تا زائران سرزمین وحی با اطمینان از وجود امكانات و حضور متخصصان مجرب ایرانی عرصه پزشكی و سلامت در كنار خود، بدون نگرانی از این سفر معنوی بهره ببرند.

1398/05/13
تگهای خبر: بیمارستان , پرستار , پزشك , پزشكی