وزیر بهداشت؛

پزشكان یكی از ایثار گرترین اقشار جامعه هستند

پزشكان یكی از ایثار گرترین اقشار جامعه هستند به گزارش بیمارستان دی وزیر بهداشت اظهار داشت: جامعه پزشكی یكی از ایثارگرترین اقشار جامعه هستند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید نمكی، بامداد پنج شنبه در حاشیه ادای احترام شهدای اصحاب رسانه و قلم در بهشت زهرا، تصریح كرد: بنده هیچ گاه از خبرنگار یا اصحاب رسانه ای شكایت نداشته اما هر شكایتی پیش از بنده بعنوان شخصیت حقوقی وزارت بهداشت از اصحاب قلم و رسانه شده است، امروز پس گرفته می شود. وی در مورد خدمات جامعه پزشكی در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس یكی از بهترین شیوه های امدادرسانی را از جانب پزشكان، پرستاران و پیراپزشكان مشاهده می كردیم و در جهان برای نخستین بار بود كه توانستیم در طول جنگ، نوین ترین شیوه های عرضه خدمات را در خط مقدم جبهه فراهم نماییم در صورتی كه در جنگ های سایر كشورها، در خط مقدم معمولا اقدامات اولیه درمانی را انجام می دهند و برای درمان های پیشرفته، مجروحان را به پشت خط اعزام می كنند. وزیر بهداشت اظهار داشت: در طول دفاع مقدس، بیشترین خدمات اورژانسی مهم و اعمال جراحی سنگین، در لحظات ابتدایی مجروحیت در بیمارستان های صحرایی زیرزمینی مانند بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) آبادان به مجروحان عرضه می شد. در دوران دفاع مقدس، جامعه پزشكی خوش درخشیدند و ركوردهای بسیار خوبی به همراه پرستاران و پیراپزشكان از خودشان به جا گذاشتند. نمكی از جامعه پزشكی بعنوان یكی از ایثارگرترین اقشار جامعه یاد كرد و اظهار داشت: به رغم بعضی از گله ها و شكایاتی كه امكان دارد ضد بعضی از همكاران پزشك ما وجود داشته باشد اما هنوز هم پزشكان از ایثارگرترین و خدمتگزارترین اقشار جامعه هستند گرچه امكان دارد خدمات پزشكی مانند خدمات سایر حوزه ها، آلوده مادی گری شده باشد اما می بینید كه در اتاق های عمل، مطب ها و بیمارستان ها، شبانه روز هزاران بیمار پذیرش، ویزیت و درمان می شوند و در كشور، پزشكان و پرستارانی وجود دارند كه امكان دارد ماه ها به علت مشكلات منابع، كارانه خویش را دریافت نكرده باشند اما ثانیه ای خدمت خویش را ترك نمی كنند. وی خاطرنشان كرد: در خدمت پزشكی، همكاران ما اگر یك ثانیه دیر برسند، شاهد بروز فاجعه خواهیم بود اما در جامعه پزشكی همانند همه اقشار امكان دارد افرادی باشند كه دنیا طلبی را بر آخرت طلبی و خدمت به مردم در بعضی موارد ترجیح داده باشند كه خداوند همه آنها را هدایت كند.

1398/05/17
تگهای خبر: امداد , بهداشت , بیمارستان , پرستار