رئیس سازمان غذا و دارو؛

كنسلی عمل الكتیو به خاطر نبود دارو و تجهیزات پزشكی نداشته ایم

كنسلی عمل الكتیو به خاطر نبود دارو و تجهیزات پزشكی نداشته ایم به گزارش بیمارستان دی رئیس سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: حتی یك عمل جراحی الكتیو، به خاطر نبود دارو و تجهیزات پزشكی، كنسل نشده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا شانه ساز، پس از ظهر پنج شنبه در نشست معاونین غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور، اضافه كرد: فشارهای بین المللی در زمینه تامین دارو و تجهیزات پزشكی، یكی از مهم ترین محورهای مورد بحث در این جلسه بود. وی با اشاره به تشكیل قرارگاه سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: تلاش های صورت گرفته در حوزه تامین دارو و تجهیزات پزشكی، سبب شده حتی یك عمل جراحی الكتیو به خاطر دارو و تجهیزات پزشكی، انجام نشود. شانه ساز به تامین ارز مورد نیاز برای دارو و تجهیزات پزشكی، اشاره نمود و اضافه كرد: خوشبختانه در این زمینه هم تا كنون با مشكل خاصی مواجه نشده ایم و امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد.

1398/05/18
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , جراحی , دارو