علایم تشنج چیست؟

علایم تشنج چیست؟ به گزارش بیمارستان دی تشنج شامل انقباضات غیرارادی تعداد زیادی از عضلات بدن و وضعیت ناشی از وجود یك اختلال در فعالیت الكتریكی مغز است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، تشنج ها معمولاً منجر به از دست رفتن یا اختلال هوشیاری می شوند و در صورتیكه تشنج تكرار شود و علتی برای آن پیدا نشود به آن صرع می گویند.

تشنج در دوران كودكی اغلب به دلیل تب و در بزرگسالان به دلایل مختلفی همچون كاهش قند خون، ضربه به سر، عفونت و... است.
علایم تشنج
از دست دادن هوشیاری، منقبض شدن همه عضلات، لرزش و پرش اندام ها، از دست دادن كنترل ادرار یا مدفوع، خروج كف از دهان و لب های آبی رنگ و گیجی همچون علائم تشنج هستند.
هنگام بروز تشنج چه كنیم؟
بنابر سفارش اورژانس كشور، اطرافیان بعد از مشاهده این علایم در فرد باید با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرند و از بیمار در مقابل صدمات محافظت كنند. هنگام تشنج سفارش می شود بیمار را حركت ندهید و تلاش نكنید تا حركات بیمار را مهار كنید چونكه امكان دارد باعث شكستگی استخوان یا صدمه به بافت نرم شوید.

از آنجایی كه هنگام تشنج امكان دارد زبان فرد میان دندان هایش مانده و زخم شود تلاش نكنید با زور بین دندان های بیمار چیزی قرار دهید چون امكان دارد به بافت های دهان صدمه برسانید.

بهتر است تا آخر حمله كنار بیمار بمانید و بعد از آخر حركات انقباضی و پرشی بیمار را به پهلو قرار دهید و تا زمان هوشیاری كامل از دادن خوراكی یا نوشیدنی یا حتی دارو از طریق دهان خودداری كنید.

1398/05/21
تگهای خبر: دارو , مغز