رییس سازمان غذا و دارو اعلام كرد

واردات دارو توسط شركت لوازم خانگی، پنج پرونده تخلف ارزی در حوزه دارو و تجهیزات پزشكی به گزارش بیمارستان دی رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینكه سوءاستفاده كنندگان از ارز دولتی اختصاص یافته به دارو، شناسایی و به مراجع قضائی معرفی گشتند، اظهار داشت: حداقل پنج پرونده در اینباره تشكیل و برای پیگیری در دست مراجع قضایی قرار دارد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر محمدرضا شانه ساز با اشاره به اینكه تمامی اقلام دارویی وارداتی تحت پوشش سامانه «تیتك» قرار دارند، اظهار داشت: بیشتر از ۲ هزار قلم داروی وارداتی و بخشی از داروهای تولید داخل (با ارزش ریالی بالا و یا داروهای تحت كنترل)، تحت پوشش این سامانه هستند و برنامه ما این است كه همه داروهای تولید داخل، تحت پوشش این سامانه قرار گیرند.
وی از تعامل با شركت های پخش دارو برای اتصال به سامانه تیتك اطلاع داد و اظهار داشت: انتقال اطلاعات شركت های پخش به سامانه تیتك در دست پیگیری است و تلاش می نماییم كه نقصها سامانه تیتك به مرور برطرف شود.
شانه ساز با اشاره به اینكه این سازمان برحسب تكلیف قانونی خود اطلاعات را به صورت شفاف در اختیار مراجع قانونی قرار داده و در این عرصه كوتاهی نمی كند، عنوان كرد: بعضی از تخلفات ارزی حوزه دارو و تجهیزات پزشكی این بود كه میزان واردات با ارز تخصیص یافته تناسب نداشت و یا داروهای نیروزای غیرمجاز و مكمل های ورزشی وارد شده بود.

وی با اشاره به اینكه برخی داروها توسط شركت لوازم خانگی وارد شده است، افزود: این داروها مجوز واردات سازمان غذا و دارو را نداشته، البته واردكنندگان این داروها شناسایی و موفق نشدند آنرا از گمرك خارج كنند و پرونده به مرجع قضایی ارسال شده است.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی كه در یك برنامه تلویزیونی صحبت می كرد، اظهار داشت: سامانه تیتك در اواخر دهه ۸۰ باهدف رصد و شناسایی محصولات قاچاق و تقلبی راه اندازی گردید، اما در ادامه توسعه با ذی نفعان تعاملات عملی و كاملی نداشت و باید گام به گام و هماهنگ با ذی نفعان حركت می كرد.

شانه ساز با اشاره به اینكه سامانه تیتك در اواخر شهریورماه تجدید قرارداد می شود، اظهار داشت: تلاش می نماییم نقصها را در سامانه «تیتك» برطرف نماییم.

1398/05/23
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , دارو , سازمان غذا و دارو