به مناسبت روز پزشك صورت می گیرد؛

تهرانی ها مجانی ویزیت می شوند، استقرار تیم پزشكی در سه نقطه شهر

تهرانی ها مجانی ویزیت می شوند، استقرار تیم پزشكی در سه نقطه شهر به گزارش بیمارستان دی معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشكی، از ویزیت مجانی شهروندان تهرانی همزمان با روز پزشك اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علیرضا سلیمی، در مورد برنامه های روز پزشك(اول شهریور)، اظهار داشت: تلاشمان بر این است تا چند برنامه را در سطح وسیع برگزار كرده و خدماتی را با نگاهی متفاوت به مردم عرضه دهیم. وی با بیان این مطلب كه هدفمان این است كه یك روز پزشك متفاوت را داشته باشیم، اضافه كرد: بر همین مبنا در روز یكم شهریور در سه منطقه جنوب شهر تهران شامل فرهنگسرای بهمن واقع در میدان بهمن، كانون فرهنگی ورزشی مالك واقع در خاوران و كانون فرهنگی مقداد واقع در خیابان ۳۰ متری جی نسبت به برگزاری جشنواره ای با همكاری شهرداری، رادیو سلامت و ارگان های مردمی اقدام می نماییم. وی افزود: علاوه بر برگزاری این جشنواره و جُنگی كه محور اصلی آن آموزش همگانی به مردم است، نسبت به ویزیت مجانی همشهری ها در بعضی رشته های تخصصی پزشكی هم اقدام خواهیم كرد كه امیدواریم شروع حركتی باشد تا در بعضی از روزهای سال خدمات رایگانی را به مردم عرضه نماییم. سلیمی با اشاره به برگزاری یك رویداد فناورانه در حوزه سلامت، خاطرنشان كرد: این رویداد بزرگ، شروعی برای تحولی عظیم در سلامت كشور و فعالیت های سازمان نظام پزشكی محسوب می شودكه در روز هشتم شهریور ماه مسابقه ای بین استارتاپ های حوزه سلامت برگزار می شود و امید داریم در آینده ای نزدیك به جهت اینكه بتوانیم خدمات مطلوبی را به مردم كشورمان عرضه دهیم، از فناوری ها و تكنولوژی های روز بهره مند شویم. معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام پزشكی تصریح كرد: تلاش می شود برای جوانان صاحب ایده در حوزه سلامت بستری را فراهم نماییم تا بتواننده ایده هایشان را به چرخه ای فعال تبدیل كنند تا از این منظر هم بتوانیم همگام با كشورهای خوب دنیا خدمات جدیدی را عرضه دهیم. وی با اشاره به اینكه تیم هایی كه در این رویداد رتبه برتر را به دست آورند، علاوه بر دریافت جوایز نقدی، مورد حمایت قرار می گیرند، اظهار نمود: این رویداد در چهار محور اینترنت اشیا، رباتیك، سیمولاتور و AR-VR برگزار می گردد.

1398/05/26
تگهای خبر: آموزش , پزشك , پزشكی , تكنولوژی