رئیس سازمان غذا و دارو؛

انجمن های داروسازی برای نمایش فرصت های طلایی متحد شوند

انجمن های داروسازی برای نمایش فرصت های طلایی متحد شوند به گزارش بیمارستان دی رئیس سازمان غذا و دارو، خواهان اتحاد انجمن های داروسازی برای پیشبرد بهتر امور و كارهای این حرفه شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا شانه ساز، روز سه شنبه در همایش روز داروساز كه در تالار ابوریحان دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی برگزار شد، اظهار داشت: فرصت زیادی تا آخر دولت نداریم اما دست نیازمان را به طرف داروسازان دراز می نماییم تا بتوانیم فرصت های طلایی صنعت دارو را به عرصه نمایش بگذاریم. رئیس سازمان غذا و دارو، با عنوان این مطلب كه بحث برون سپاری امور سازمان غذا و دارو بسیار مهم می باشد، اضافه كرد: افزایش نیروهای انسانی در سازمان غذا و دارو نارضایتی ارباب رجوع را به علت طولانی شدن روند رسیگی به پرونده ها در بر داشته است. شانه ساز اظهار داشت: انجمن های داروسازی ظرفیتی را در خود به وجود بیاورند كه بتوان برخی مسئولیت ها را به آنها سپرد. با به كارگیری نیروهای جوان، درهای انجمن های داروسازی را باز بگذارید. وی ادامه داد: ضرورت ایجاد وحدت بین انجمن های داروسازی بیشتر از هر وقت دیگری اهمیت دارد كه بر آن تاكید می كنم.

1398/06/10
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , دارو , داروسازی