عضویت استاد ایرانی در گروه تخصصی هوش مصنوعی سازمان بهداشت جهانی

عضویت استاد ایرانی در گروه تخصصی هوش مصنوعی سازمان بهداشت جهانی به گزارش بیمارستان دی استاد دانشگاه صنعتی شریف به عضویت گروه تخصصی هوش مصنوعی سازمان بهداشت جهانی (WHO) درآمد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سازمان بهداشت جهانی (WHO)، یك سازمان تخصصی سازمان ملل است كه به سلامت و بهداشت عمومی بین المللی توجه دارد. این سازمان در ۷ آوریل ۱۹۴۸ تأسیس شده و مقر آن در ژنو، سوئیس است. سازمان بهداشت جهانی بعنوان مرجع هماهنگ كننده بهداشت عمومی در جهان، فرصتی بی نظیر برای عرضه راهنمایی، ایجاد ظرفیت علمی، شكل دادن برنامه های تحقیقاتی و مشاركت ذینفعان در بهبود پایه اخلاقی جهت استفاده از داده های بزرگ و هوش مصنوعی در بهداشت عمومی دارد. تدوین رهنمودهای جهانی برای كشورهای عضو هم به تجزیه و تحلیل شكاف دانش و تعیین اولویت های تحقیق برای رفع این شكاف ها نیاز دارد. بنابراین این سازمان جهانی باید در صدر زمینه های علمی جدید در سلامت مانند داده های بزرگ و هوش مصنوعی باشد تا اطمینان حاصل كند كه سلامت جهانی توسط مرزهای جدید علمی تقویت می شود.

بدین منظور سازمان مذكور از همكاری متخصصین برجسته بین المللی استفاده می نماید. در این راستا اخیرا، دكتر حمیدرضا ربیعی، استاد تمام گروه هوش مصنوعی دانشكده مهندسی كامپیوتر و رئیس پژوهشكده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه شریف، توسط محقق ارشد (Chief Scientist) سازمان بهداشت جهانی (WHO) بعنوان عضو متخصص در كاربردهای هوش مصنوعی در حوزه سلامت الكترونیك انتخاب شده است.

1398/06/11
تگهای خبر: بهداشت , سلامت , فناوری , متخصص