مدیرعامل اسبق سازمان بیمه سلامت؛

بیمه های درمانی از نگاه مردم متهم ردیف اول هستند

بیمه های درمانی از نگاه مردم متهم ردیف اول هستند به گزارش بیمارستان دی مدیرعامل اسبق سازمان بیمه سلامت، اظهار داشت: معمولا بیمه های درمانی متهم ردیف اول می شوند، برای اینكه مردم می گویند بیمه ها پول نمی دهند.

به گزارس خبرگزاری مهر، سید عبدالله عمادی، درباره عملكرد سازمان بیمه سلامت و اجرای پروژه های الكترونیك در این سازمان اضافه كرد: سازمان بیمه سلامت بطور مستقیم با مشكلات مردم ارتباط دارد و اگر دولت الكترونیك در این سازمان به صورت كامل مستقر شود، ارائه خدمت به مردم با دقت و سرعت بیشتری انجام می شود. وی در پاسخ به این پرسش كه چه اقدامی از دوران مسئولیت او بر زمین مانده است، گفت: وقتی مدیریت سازمان بیمه سلامت را در دست گرفتم، همه هدف این بود كه صندوق های بیمه ای در سازمان بیمه سلامت تجمیع شده و تجمیع منابع اتفاق بیفتد تا نگاه سلامت محور حاكم شود، اما این اهداف محقق نشد و ۱۷ صندوق بیمه درمانی كه به شكل متفرقه كار می كردند، هنوز هم به كار خود ادامه می دهند. عمادی افزود: همین طور به دنبال این بودیم كه خرید راهبردی خدمات سلامت را انجام بدهیم. برای اینكه اگر خرید راهبری خدمات سلامت وجود داشته باشد، خریدار تعیین كننده خواهد بود، اما هم اكنون فروشنده خدمات سلامت، همه چیز را به بیمه ها تحمیل می كنند. انجام خرید راهبردی خدمات سلامت منجر به این می شود كه خدمات با قیمت ارزان تری به مردم ارائه شود. مدیرعامل اسبق سازمان بیمه سلامت درباره مهم ترین مانع برای تجمیع بیمه ها در بیمه سلامت نیز بیان كرد: گاهی قانون نوشته می شود، اما زیرساخت های آن فراهم نمی گردد. یكی از دلیلهای این است كه زیرساخت های لازم فراهم نبود و دلیل دیگر این كه دولت باید تمام قد پشت بیمه سلامت بایستد تا این كار صورت گیرد. عمادی اضافه كرد: البته وقتی خودم را جای مسئولان فعلی سازمان بیمه سلامت می گذارم، با عنایت به شرایط اقتصادی فعلی كشور، همین روند كه در سازمان بیمه سلامت انجام می شود را ادامه می دادم. وقتی كسی می خواهد از بیمه بلاعوض استفاده نماید، یعنی نمی تواند هزینه های لازم را پرداخت كند و به كمك دولت نیاز دارد. دولت در این شرایط می گوید اگر بیمار به خدمات درمانی دولتی نیاز دارد، باید این خدمات را در مراكز دولتی دریافت كند. وی گفت: همه مدیران عامل ادوار سازمان بیمه سلامت به دنبال حل مشكلات مردم بودند، اما گاهی عوامل بیرونی مانع انجام این كار می شود. معمولا بیمه های درمانی متهم ردیف اول می شوند، برای اینكه مردم می گویند بیمه ها پول نمی دهند. باید پرسید آیا پول بیمه ها را داده اند و امكانات و ابزار لازم در اختیار بیمه ها گذاشته شده، تا هزینه های مراكز درمانی پرداخت گردد. مدیرعامل اسبق سازمان بیمه سلامت درباره انتقال بیمه سلامت به وزارت بهداشت نیز اظهار داشت: هرچند نباید ارائه كننده خدمات و خریدار خدمات سلامت در یك مجموعه قرار داشته باشند، اما با عنایت به عملكرد سازمان بیمه سلامت، این استقلال حفظ شده است و وزارت بهداشت خیلی در كارهای سازمان بیمه سلامت دخالت نمی نماید.

1398/06/12
تگهای خبر: ابزار , بهداشت , بیمه , خدمات