معاون كل وزارت بهداشت مطرح كرد؛

مهم ترین علت اجرا نشدن خرید راهبردی خدمات سلامت

مهم ترین علت اجرا نشدن خرید راهبردی خدمات سلامت به گزارش بیمارستان دی معاون كل وزارت بهداشت اظهار داشت: مهم ترین علت اجرا نشدن خرید راهبردی خدمات سلامت وجود قیمت چندگانه جزء حرفه ای یا دستمزد عرضه كنندگان خدمت در بخش خصوصی، دولتی، خیریه و نهادهای عمومی غیردولتی است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ایرج حریرچی، درباره بایدها و نبایدهای خرید راهبردی خدمات سلامت اضافه كرد: خرید راهبردی خدمات سلامت، جزو تكالیف قانونی و از اولویت های اساسی وزارت بهداشت و سازمان های بیمه گر است، ازاین رو برای انجام خرید راهبردی باید مقدماتی حاصل شود. وی افزود: درحال حاضر مسیر جهت خرید راهبردی خدمات مناسب می باشد و در موارد قابل توجهی این مساله انجام می شود، اما اقدامات صورت گرفته كافی نیست. حریرچی اضافه كرد: ضمن اینكه مردم هم درانتخاب عرضه كننده خدمت هم اختیار عمل دارند، ازاین رو در چنین شرایطی سیاست گذار در اعمال خرید راهبردی گرفتار محدودیت می شود، اما در بخش های مختلف نظیر سطح یك خدمات سلامت، بر مبنای سرانه، خرید راهبردی از بخش دولتی و خصوصی انجام می شود یا عمده عرضه خدمات دولتی شبه خرید راهبردی است. معاون كل وزارت بهداشت اظهار داشت: برای دستیابی كامل به این مسیر باید اقدامات بیشتری انجام داد.

1398/06/13
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , خدمات , سلامت