رئیس انجمن داروسازان ایران؛

كمبود بودجه بیمه ها نباید خدمت به مردم را محدود كند

كمبود بودجه بیمه ها نباید خدمت به مردم را محدود كند به گزارش بیمارستان دی رئیس انجمن داروسازان ایران بر واقعی دیده شدن سرانه و تعرفه ها تاكید كرد، اظهار داشت: بیمه ها با كمبود بودجه مواجهند ولی این مساله نباید در ارائه خدمت به بیماران محدودیتی ایجاد كند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدباقر ضیاء، اظهار داشت: در صورت تحقق این مساله بخش زیادی از مشكلات كاهش و در نهایت خدمات مطلوبی به بیماران ارائه خواهد شد در غیر این صورت ساختار درستی شكل نخواهد گرفت و بیمه ها قادر نخواهند بود رسالت خودرا به درستی انجام دهند. وی، رویكرد بیمه سلامت در تعامل با انجمن داروسازان بعنوان نماینده داروخانه ها را مثبت ارزیابی كرد و اضافه كرد: تابحال جلسات كارشناسی مختلفی با سازمان بیمه سلامت برگزار شده است. در گذشته عدم پرداخت مطالبات نارضایتی بسیاری را به وجود آورده بود ولی حالا وضعیت نسبت به قبل تا حدود زیادی بهتر شده كه در صورت تداوم این مساله رضایت هر چه بیشتر همكاران و مهم تر از همه نقدینگی در حوزه دارو را به دنبال خواهد داشت. ضیاء افزود: هم اكنون برنامه هایی با همكاری بیمه سلامت در حال اجراست تا روز به روز به سمت بهتر شدن وضعیت در حوزه دارو حركت نماییم. رئیس انجمن داروسازان ایران، بر واقعی دیده شدن سرانه و تعرفه ها اصرار كرد و اظهار داشت: برآورد ما باید برمبنای سرانه واقعی باشد تا بیمه ها برمبنای آن خدمات را پوشش دهند چونكه دیگر با قیمت های دوگانه و محدودیت های مالی نمی توان پوشش كاملی برای بیمه شدگان فراهم نمود. ضیاء بیان كرد: ما نیز می دانیم كه بیمه ها با كمبود بودجه مواجهند ولی این مساله نباید در ارائه خدمت به بیماران محدودیتی ایجاد كند. در بیشتر كشورها نیز این محدودیت وجود دارد ولی با ارزیابی درست از شرایط موجود و محاسبه واقعی سرانه می توان بخش زیادی از مشكلات را كاهش و در نهایت خدمات مطلوبی به بیماران ارائه داد در غیر این صورت ساختار درستی شكل نخواهد گرفت و بیمه ها قادر نخواهند بود رسالت خودرا به درستی انجام دهند.

1398/06/13
تگهای خبر: بیمه , خدمات , دارو , داروخانه