معاون وزیر بهداشت تاكید كرد؛

پوشش خدمات توانبخشی با استفاده از منابع بیمارستانی

پوشش خدمات توانبخشی با استفاده از منابع بیمارستانی به گزارش بیمارستان دی معاون درمان وزارت بهداشت، اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم از منابع بیمارستانی برای پوشش خدمات توانبخشی بهره برده و در گام اول، به بیمارانی كه احتیاج به خدمات خیلی ضروری توانبخشی دارند، كمك نماییم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، روز سه شنبه در حاشیه اجلاس سراسری معاونان درمان دانشگاه های علوم پزشكی كشور، اظهارداشت: در نخستین قدم، سند جامع توانبخشی را مورد بررسی قرار داده، نهایی كرده و در كل كشور اجرایی می نماییم. وی در پاسخ به این پرسش كه برنامه وزارت بهداشت برای توسعه خدمات توانبخشی در كشور چیست، اضافه كرد: قدم بعدی در تحقق هدف توسعه خدمات توانبخشی دركشور، ارائه خدمات خیلی ضروری توانبخشی است تا برای ارائه آن از پوشش طرح تحول و پوشش موسسات بیمه گر استفاده گردد. جان بابایی در پاسخ به این پرسش كه عدم پوشش خدمات توانبخشی، بیماران و مراكز توانبخشی را با مشكل مواجه كرده است، و وزارت بهداشت چه راهكاری برای این مشكل اندیشیده است، اظهار داشت: الان به سبب تاثیر خدمات توانبخشی در سلامت جامعه، زمینه خوبی در شورای عالی بیمه فراهم گشته است تا ان شاالله با تحت پوشش قرار دادن خدمات توانبخشی از طرف بیمه ها، استفاده از این خدمات در جامعه گسترش یابد. معاون درمان وزارت بهداشت، همین طور در مراسم افتتاحیه اجلاس سراسری معاونان دانشگاه های علوم پزشكی كشور، گفت: حوزه توانبخشی، یكی از حوزه های پزشكی است كه مغفول مانده است و پس همچون مباحث مهم مورد بحث در این اجلاس، حوزه توانبخشی و تبیین جایگاه آن است كه به صورت كاربردی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد و سندی برای آن تدوین خواهد شد. وی خطاب به معاونان دانشگاه های علوم پزشكی كشور، اضافه كرد: خوشبختانه زیرساخت آن در دانشگاه های علوم پزشكی كشور برقرار است و امكان سرمایه گذاری در این بخش نیز وجود دارد و با عنایت به حمایت های وزیر بهداشت و زمینه ای كه در شورای عالی بیمه جهت تحت پوشش قرار دادن خدمات این حوزه وجود دارد، امیدواریم كه گام به گام بتوانیم از منابع بیمارستانی برای پوشش خدمات توانبخشی بهره برده و در گام اول، به بیمارانی كه احتیاج به خدمات خیلی ضروری توانبخشی دارند، خدمت رسانی نماییم.

1398/06/14
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیمه , پزشك