آگهی رئیس دانشگاه علوم پزشكی یزد درباره بدهی تامین اجتماعی به مراكز درمانی

آگهی رئیس دانشگاه علوم پزشكی یزد درباره بدهی تامین اجتماعی به مراكز درمانی به گزارش بیمارستان دی رئیس دانشگاه علوم پزشكی یزد اظهار داشت: این دانشگاه بیشتر از 268 میلیارد تومان از سازمان تامین اجتماعی طلب دارد كه نیمی از آن مربوط به معوقات سال 97 است.

دكتر محمدرضا میرجلیلی در گفت و گو با ایسنا، اضافه كرد: ۷۰ درصد كل بیمه شدگان استان یزد، تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند و نامنظم بودن پرداخت ها به مراكز درمانی، مشكلات عدیده ای را برای واحدهای تابعه این دانشگاه در سراسر استان به وجود آورده است.
وی افزود: تاخیر و نامنظمی پرداخت ها از طرف سازمان تامین اجتماعی با نص صریح مقررات نیز مغایرت دارد، این درحالیست كه از یك طرف تامین اجتماعی مطالبات دانشگاه را مدتهاست پرداخت نكرده است و از جانب دیگر، شركت های پخش دارو و تجهیزات پزشكی كه وابسته به تامین اجتماعی هستند، برای فروش كالا به دانشگاه حتی مطالبه پرداخت نقدی دارند. این وضعیت اساسا قابل تداوم نیست و سلامت و خدمات رسانی به مردم بویژه بیمه شدگان تامین اجتماعی را تحت الشعاع قرار خواهد داد.
میرجلیلی با اشاره به گلایه های روسای دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور در این رابطه گفت: این سخن درست و به حقی است كه همكاران ما در اغلب استان ها متاسفانه و باوجود میل باطنی، در صورت عدم دریافت مطالبات معوقه و عدم برقراری یك مكانیسم مطمئن برای باز پرداخت مطالبات، بیشتر از این قادر به رفع و رجوع كردن لطمه های این تاخیرها نیستند و برای پرهیز از هرگونه وقفه در چرخه ارائه خدمات در بیمارستان های تابعه دانشگاه های علوم پزشكی، مجبورند ارائه خدمات درمانی را در قبال دریافت مستقیم هزینه آن با تعرفه دولتی از بیمه شدگان تامین اجتماعی تداوم بخشند و البته این عزیزان در قبال ارائه صورتحساب رسمی می توانند سهم بیمه از هزینه های خودرا از تأمین اجتماعی مستقیما دریافت نمایند.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی یزد اشاره كرد: فكر می كنم ما و همكاران مان در دانشگاه های علوم پزشكی و بیمارستان های تابعه همه راه های ممكن برای حفظ چرخه ارائه خدمت را پیموده باشیم و اولویت نخست و بدیهی تداوم خدمت رسانی است كه در خوشبینانه ترین حالت تا اختتام ماه جاری ادامه وضع فعلی میسر نخواهد بود و بعد از آن تدبیر حكم می كند از بیمه شدگان عزیز تامین اجتماعی لااقل هزینه خدمات، مستقیما دریافت شود و آنگاه بیمه شدگان محترم این سازمان، سهم بیمه را مستقیما از سازمان بیمه تامین اجتماعی در قبال ارائه صورتحساب رسمی دریافت نمایند.
میرجلیلی در ادامه عنوان كرد: مشكلات كنونی مراكز درمانی سبب شده با تشكیل جلسات گوناگون و رایزنی و خواهش و تمنا از طلبكاران مجموعه های درمانی دانشگاه، لوازم مصرفی را به صورت روزانه یا هفتگی تهیه می نماییم.
وی اظهار داشت: با عنایت به موقعیت جغرافیایی یزد، نیمی از مراجعان به مراكز درمانی ما را افراد غیربومی و از استان های همجوار می سازند و این موضوع، تاثیر مستقیمی بر افزایش بار مالی و بدهی بیمه ها همچون تامین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشكی را داشته است و ادامه وضع فعلی اساسا بر روند خدمت رسانی به جامعه عزیز كارگری این استان و استان های همجوار تاثیر نامطلوبی خواهد گذاشت و امیدواریم برای این معضل از طرف مسئولین محترم تامین اجتماعی راهكاری عملی و فوری اتخاذ شود.

1398/06/17
تگهای خبر: بیمارستان , بیمه , پزشك , پزشكی