در نشست خبری مطرح شد؛

تشریح جزئیات پرداخت یارانه بیمه سلامت، تقسیم بندی سهم دهك ها

تشریح جزئیات پرداخت یارانه بیمه سلامت، تقسیم بندی سهم دهك ها بیمارستان دی: مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، به تشریح جزئیات پرداخت هزینه حق بیمه افراد فاقد بیمه سلامت پرداخت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، طاهر موهبتی، روز شنبه در نشست هم اندیشی كه در سالن كنفرانس سازمان بیمه سلامت برگزار شد، اضافه كرد: مصوبه دولت در اجرای برنامه ششم توسعه داشتیم كه بند الف بخشنامه اجرایی آن متوجه سازمان بیمه سلامت است و بر همین اساس، تمامی آحاد جامعه می بایست ظرف مدت ۶ ماه تحت پوشش بیمه ای قرار بگیرند. وی افزود: طبق قانون برنامه ششم توسعه كشور، كسانی كه توانایی مالی دارند، می بایست سهم كامل بیمه را پرداخت كنند. موهبتی با عنوان این مطلب كه ۷ میلیون جمعیت كشور فاقد پوشش بیمه ای هستند، اظهار داشت: این برنامه برای پوشش بیمه ای افراد كم درآمد اجرا می شود. وی با بیان اینكه هر یك میلیون بیمه شده در سال ۵۸۱ میلیارد تومان هزینه برای بیمه سلامت دارد، اضافه كرد: اگر درآمد خانوار ۴۰ درصد حداقل حقوق مصوب شورای عالی كار و دستمزد باشد، صد درصد هزینه حق بیمه این خانوارها توسط دولت پرداخت خواهد شد. موهبتی افزود: آن دسته از خانوارهایی كه بین ۴۰ درصد تا حداقل حقوق درآمد دارند، از ۵۰ درصد یارانه دولت برای بیمه سلامت برخوردار می شوند. به عبارتی این افراد جزو دهك چهار قرار گرفته اند. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، اظهار داشت: درآمد بیشتر از حداقل حقوق، طبق مصوبه شورای عالی كار و دستمزد، سرانه كامل حق بیمه را پرداخت خواهند كرد. وی ادامه داد: این افراد جزو دهك های پنج و بالاتر قرار دارند كه می بایست حق بیمه را كامل پرداخت كنند. موهبتی با اشاره به بخشنامه اجرایی بند الف برنامه ششم توسعه كشور، اظهار داشت: افراد فاقد پوشش بیمه ای برای برخورداری از تسهیلات قسطی شدن حق بیمه پرداختی، می بایست ظرف مدت ۶ ماه از شروع بخشنامه اجرایی اقدام نمایند. وی ادامه داد: بخشنامه اجرایی پس از ۴۵ روز از مصوبه هیئت وزیران، كلید می خورد. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، در ادامه به وضعیت پرداخت مطالبات داروخانه ها، گروه های پزشكی و…، اشاره نمود و اظهار داشت: ما برای ارائه دهندگان خدمات سلامت، ۱۲ هزار میلیارد ریال پرداخت داشته ایم كه با این پرداختی، مطالبات داروخانه ها تا تیر ماه ۹۸ تسویه می شود. موهبتی به بازار غیر رسمی دارو در ناصرخسرو اشاره نمود و اضافه كرد: كاركرد ناصر خسرو به سبب نظارت های بیمه ای كاهش یافته اما هنوز داروی قاچاق در این بازار وجود دارد. وی با اشاره به رصد ۴۹۰ قلم داروی گران قیمت توسط سازمان بیمه سلامت، اظهار داشت: ما باید علت حضور مردم در ناصر خسرو را حل نماییم. چرا مردم برای تهیه دارو به این خیابان می روند. موهبتی افزود: هم اكنون سیستم های نظارتی ما برای رصد دارو قوی شده و در نتیجه كاركرد ناصر خسرو كاهش یافته است.

1398/06/19
تگهای خبر: بیمه , پزشك , پزشكی , خدمات