آمادگی وزارت بهداشت برای خدمت رسانی به زوار اربعین حسینی

آمادگی وزارت بهداشت برای خدمت رسانی به زوار اربعین حسینی بیمارستان دی: معاون بهداشت وزارت بهداشت بر خدمت رسانی فراگیر به زوار اربعین حسینی از طرف وزارت بهداشت تاكید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر علیرضا رئیسی بامداد امروز در حاشیه بازدید از پایانه مرزی خسروی اضافه كرد: كلیه بخش های وزارت بهداشت، امكانات خودرا برای برگزاری با شكوه راهپیمائی عظیم اربعین حسینی بسیج كرده اند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: در پایانه مرزی خسروی كه برای اولین بار پذیرای زوار اربعین حسینی است، نیروهای حوزه بهداشت شامل مبارزه با بیماری ها، بهداشت محیط و سلامت مادران حضور فعال دارند و با در اختیار داشتن تمامی امكانات، به زوار خدمت رسانی خواهند كرد.

رئیسی از استقرار تجهیزات خدمات آزمایشگاهی و بهداشت محیطی در پایانه مرزی خسروی آگاهی داد و اضافه كرد: در موارد ضرورت بیماران احتمالی به بیمارستان های تعیین شده در قصرشیرین و سرپل ذهاب منتقل خواهند شد.

بنابر اعلام وبدا، در این بازدید دكتر مرادی - رئیس دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه و تعدادی از مدیران ارشد معاونت بهداشت وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه حضور داشتند.

1398/06/26
تگهای خبر: امداد , بهداشت , بیمارستان , بیماری