عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران تاكید كرد؛

اهمیت اكو قلب جنین، فرصت سقط قانونی جنین

اهمیت اكو قلب جنین، فرصت سقط قانونی جنین به گزارش بیمارستان دی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران، بر لزوم تشخیص اختلالات ساختاری قلب چنین با هدف جلوگیری از تولد نوزاد مبتلا به نارسایی قلبی تاكید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، بهناز مرادی، روز پنج شنبه در حاشیه كنفرانس یك روزه اكوی قلب جنین كه در مركز همایش های پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، اظهار داشت: هدف از برگزاری این كنفرانس یك روزه، آشنایی همكاران رادیولوژیست با آنومالی های قلبی دوره جنینی است. دبیر علمی كنفرانس یك روزه اكوی قلب جنین، از آنومالی های قلبی جنین بعنوان یكی از شایع ترین آنومالی های دوره جنینی نام برد و اضافه كرد: ۵۰ درصد این موارد پس از تولد تشخیص داده می شود و در نتیجه مشكلاتی برای دوران حاملگی مادر به وجود می آید. این رادیولوژیست، بر اهمیت تشخیص زودهنگام اختلالات ساختاری قلب جنین تا پیش از ۱۹ هفتگی دوران حاملگی مادر تصریح كرد و اظهار داشت: چون تا این دوره ساختار قلب جنین به صورت كامل شكل نگرفته است، امكان صدور مجوز قانونی سقط وجود دارد و پس از آن، پزشك نمی تواند این مجوز را صادر كند. مرادی با عنوان این مطلب كه تولد نوزاد با این عارضه می تواند مشكلاتی برای او ایجاد كند، افزود: در مواردی هم جنین با چنین عارضه ای پیش از آخر دوران حاملگی مادر، فوت می كند. وی با اشاره به اهمیت انجام اكوی قلب جنین در دو نوبت توسط اكوكاردیوگرافیست، اظهار داشت: این عارضه دو درصد از آنومالی های قلبی دوره جنینی را شامل می شود. به عبارتی، از هر ۱۰۰ جنین، دو جنین با چنین عارضه ای مواجه می شوند كه مواردی از آنها مادرزادی است.

1398/06/30
تگهای خبر: پزشك , پزشكی