یافته جدید محققان؛

تاثیر داروی قدیمی مالاریا بر درمان سرطان

تاثیر داروی قدیمی مالاریا بر درمان سرطان به گزارش بیمارستان دی برخی داروهای مورداستفاده برای درمان بیماری های متفاوت غالباً حاوی عناصر درمان سرطان می باشند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محققان اخیراً دریافته اند داروی ۷۰ ساله مالاریا می تواند باعث توقف سلول های ایمنی در كبد شود، از اینرو نانوذرات می توانند به محل تومور موردنظر رسیده و دارو را هدفمند به آن قسمت برسانند.
بسیاری از اوقات داروهای شیمی درمانی به علت عدم واكنش خوب بیماران به درمان، به سلول های سرطانی نمی رسند.
حتی در مورد داروهای نانو هم، تنها حدود یك درصد دوز نانوذرات با موفقیت به محل تومور موردنظر می رسند و بقیه با استفاده از سلول های ایمنی كبد و طحال فیلتر می شوند.
محققان موسسه تحقیقات هیوستون آمریكا دریافتند استفاده از دارو "كلروكین" نه تنها باعث افزایش گردش نانوذرات در بدن می شود، بلكه فیلتر نانوذرات را توسط بدن كاهش داده و همینطور باعث بهبود تحویل دارو به تومورهای سینه می گردد.
دكتر مایرو فراری، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «كلروكین با سلول های ایمنی موسوم به ماكروفاژ تداخل می یابد؛ ماكروفاژها توسط بدن برای شناسایی اجسام خارجی میكروسكوپی و نابودی آنها استفاده می شوند. »
در این مطالعه، تیم تحقیق به موش ها كلروكین تزریق كردند و آنها را با تزریق نانوذرات پیگیری كردند. كلروكین توانایی ماكروفاژها را در پاكسازی نانوذرات كاهش داد.
یافته ها حائز اهمیت هستند چراكه نانوذرات نه تنها در جریان خون باقی ماندند بلكه در تومورهای موش و همینطور ریه های موش سالم انباشت شدند كه مبین این مسئله هست كه این شیوه می تواند درمان بیماری های ریوی را تقویت كند.
كلروكین در دهه ۱۹۴۰ برای پیشگیری و درمان مالاریا اختراع شد.

1396/09/05
تگهای خبر: دارو , درمان , سلامت , سرطان