رئیس گروه دارو دفتر بیمه سلامت خبر داد؛

ثبت ماهانه بیشتر از ۴۰ هزار پرونده در سامانه تایید دارو

ثبت ماهانه بیشتر از ۴۰ هزار پرونده در سامانه تایید دارو به گزارش بیمارستان دی رئیس گروه دارو دفترخدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت، اظهار داشت: ماهانه بیشتر از ۴۰ هزار پرونده دارویی در سامانه تایید دارو ثبت و به روز رسانی شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، نوشین جزایری با اشاره به اینكه سامانه تائید خدمات و تایید دارو از مرداد ماه سال ۹۴ فعالیت خویش را آغاز و به تدریج گستره خدمات عرضه شده در آن به خدمات پاراكلینیك، محلول های دیالیز صفاقی، خدمت همودیالیز و... توسعه یافته است، اضافه كرد: به صورت كلی هم اكنون بیشتر از ۸۰ درصد هزینه سالانه داروهای سرپایی كه حدود ۱۰ درصد از بار مراجعات نسخ دارویی را در بر می گیرد، در این سامانه ثبت و بررسی می شود. رئیس گروه دارو دفترخدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت، افزود: سامانه تائید خدمات و دارو دارای موتور قوانینی است كه قوانین بر مبنای قیمت، نوع تخصص پزشك، رشته تخصصی پزشك، نوع صندوق بیمه شده، بیماران خاص، كنترل همپوشانی، شرط پرونده ای بودن یا نبودن و اصالت دارو در آن كنترل می شود. بعضی از داروها منوط به تشكیل پرونده هستند كه توسط كارشناسان آموزش دیده تائید نسخ پرونده طبق مستندات و مدارك پزشكی و گایدلاین های ابلاغی در سامانه به صورت الكترونیكی تشكیل می شوند. وی ادامه داد: تمامی گایدلاین های دارویی، راهنماهای تجویز و اندیكاسیون ها از راه این سامانه و تشكیل پرونده كنترل و اجرا می شود. یعنی هم اكنون هر دارویی كه برای آن دستورالعمل، پروتكل یا راهنمای تجویز وجود دارد، از راه تشكیل پرونده مدیریت می شود. جزایری اظهار داشت: راهنمای تجویز ۱۲ داروی شیمی درمانی، سطح بندی آنتی بیوتیك های سرپایی، شناسایی همپوشانی بیمه ای، پیشگیری از باردیگر فروشی داروها و عرضه داروهای تاریخ مصرف گذشته و عرضه خدمات دیالیز صفاقی، از مهم ترین مواردی كه در سال ۹۷ در سامانه تایید دارو مدیریت شده است.

1398/06/31
تگهای خبر: آموزش , بیمه , پزشك , پزشكی